≫ 

Kedira se vraća u Nemačku posle deset godina: Borio se za titulu, sad će za opstanak

Bivši reprezentativac "pancera" potpisaće ugovor na dve i po godine sa Hertom

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/Ap

Vreme je za povratak Samija Kedire (33) u nemački fudbal posle tačno decenije pečalbe u velikanima Real Madridu i Juventusu.

Kedira nije odigrao nijedan meč ove sezone kod Andree Pirla, poslednju zvaničnu utakmicu imao je protiv Milana još u junu, otud i logična odluka da završi saradnju sa torinskim klubom, iako je letos odbijao da raskine ugovor.

Sada je, ipak, doneo odluku koja je definitivno u interesu njegove karijere, jer će konačno dobiti veliku minutažu i prostor da opet bude od koristi ekipi.

Nemački mediji prenose da će Kedira u toku dana obaviti lekarske preglede u Herti i staviti se na raspolaganje treneru Berlinaca Palu Dardaiu u delikatnom trenutku po klub.

Herta je bez pobede pet kola, ima četiri poraza u tom nizu, i sve je bliže najugorženijim timovima u Bundesligi, te je, sasvim sigurno, čeka velika borba za opstanak.

Svakako da će Kedirino iskustvo i kvalitet biti i te kako od pomoći ekipi da se uhvati u koštac sa predstojećim izazovima.

Bivši nemački reprezentativac je poslednji meč u Bundesligi odigrao 2010. godine za Štutgart iz kojeg je direktno prešao u Real Madrid, a iz Španije se nakon pet sezona preselio u Juventus, gde je takođe proveo pet godina.

Liverpul je konačno probio barijeru i pobedio posle pet kola na gostovanju Totenhemu – to je sigurno dalo krila Klopovom timu pred današnje (17.30) gostovanje Vest Hemu, na kojem je kvota na dvojku 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem – Liverpul.

Barselona je konačno krenula da pobeđuje – vezala je četiri trijumfa u prvenstvu i u dobrom raspoloženju večeras (21.00) čeka Bilbao koji igra vrlo promenljivo. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – Bilbao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA