≫ 

Milojeviću isključili struju pred meč, on poručio: Umoran sam, mogu sutra da odem, ali ću se boriti

Nešto čudno se dešava u Al Ahliju...

  • 10
Vladan Milojević Printskrin: Twitter/@riyadiyatv

Srpski trener Vladan Milojević proživljava turbulentne dane u Džedi gde je, neposredno pred meč sa Al Batinom, na šest sati bio bez struje koju je država ugasila!

Tako piše saudijski "Skaj Sport" koji navodi da je Milojeviću i njegovim saradnicima bilo i te kako teško da pripreme meč koji je završen rezultatom 2:2, a bez struje su bili i strani fudbaleri.

Nedugo posle utakmice, Milojević je na konferenciji indirektno priznao da situacija nije nimalo naivna u Al Ahliju.

Ne znam jesam li ljut ili nisam zbog rezultata. Vrlo mi je teško, Ne znam šta da kažem. Borili smo se. Ja samo tražim podršku navijača ovoj ekipi. Mogu da odem sutra, prekosutra, nije problem...

- Šta će biti odluka kluba, to je na njima. Ja sam profesionalac i želim da se borim, ali nije dobra situacija. Nešto nije uredu. Umoran sam. Borim se naporno svaki dan, svi se trudimo maksimalno, ali ponestaje mi energije. Nije to zbog današnje utakmice i dešavanja na terenu - rekao je Milojević.

Al Ahli je, inače, drugi na tabeli sa istim brojem bodova kao i Al Hilal, dok Al Šabab ima dva više. Podsetimo, Milojević figurira na mesto selektora reprezentacije Srbije još od odlaska Ljubiše Tumbakovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darjan Psihopata

    1. februar 2021 | 10:30

    Navikao na idealne uslove koje mu je omogućio predsednik ovde i sudijsku komisiju. Navika je čudo.

  • parazit

    1. februar 2021 | 11:33

    Nikad od tebe trenera , zapamti to.Mozes trenirati / a ko ne moze / klubove gdje se sve unaprijed zna.namjetene utakmice poklon penali i glumatanje po aut liniji kao neka strategija..naravno sve rijeseno a ti slavis,,,kad odes tamo gdje treba znanje..onda kmecanje i proklinjanje svaga i svacega..sa tim znanjem stvoren si za selektora srbije..to znaci nikad i nigdje se ne plasirati sto je cilj fss i zvezde..dobro dosao dok se piksi ne dogovori o milionimna koje treba da uzme od istih tih dusebriznika..jadan ovaj narod sa takvim sportskim radnicima..

  • FANTOM

    1. februar 2021 | 12:27

    Mislim da FSS treba da nastavi sa praksom da otpuštene trenere klubova postavlja za selektora. Garantovan lom živaca i onako već sluđenih navijača. Sreća da je korona pa ugasim televizor ili prebacim na neki drugi program.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA