≫ 

Ronaldo ovakve poklone ne odbija: Portugalac naplatio greške i za 9 minuta okrenuo Inter

Aktuelni šampion slavio u Milanu rezultatom 2:1

  • 4
Kristijano Ronaldo

Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Juventusa pobedili su Inter u Milanu, u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije, rezultatom 2:1 (2:1) - i to posle preokreta!

Inter je poveo u 9. minutu preko Lautara Martineza kom je lošom intervencijom "pomogao" i Đanluiđi Bufon, ali su gosti iz Torina zahvaljujući Kristijanu Ronaldu otišli na odmor sa prednošću.

Portugalac je najpre u 26. minutu postigao gol iz penala, da bi u 35. iskoristio neverovatan kiks odbrane Intera i golmana Samira Handanovića - te uz pomoć stative postigao svoj drugi gol.

To je, ujedno, bio i konačan rezultat meča, mada je Inter u 57. preko Sančeza i 69. preko Darmijana bio najbliži izjednačenju. To se posebno odnosi na ovog drugog koji je glavom loše tukao i dozvolio je Bufonu da mu odbrani udarac.

Drugi polufinalni par čine Atalanta i Napoli i oni će svoju prvu utakmicu odigrati u sredu. Vi u nastavku pogledajte golove sa duela između Intera i Juventusa:

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA