≫ 

Procurio poslednji snimak Maradone: Šta je Dijego rekao čoveku kog krive za njegovu smrt?

Čini se da su Luke i Maradona ipak bili veliki prijatelji

  • 6
Dijego Armando Maradona Printskrin: Youtube/Luis Ángel Molinas

Ne stišava se bura oko smrti Dijega Armanda Maradone, čak ni dva meseca nakon što je legendarni El Pibe preminuo od posledica srčanog udara!

Razlog za to je svakako što se i dalje vodi istraga zbog čega je Maradona preminuo, pogotovo protiv Leopolda Lukea - čoveka koji je navodno nesavesno lečio Dijega.

Njih dvojica su bili prijatelji, mada Luke nikada nije bio po ukusu Maradonine porodice, odnosno njegovih ćerki. Bez obzira što je bio i njegov lični lekar koji mu je malo pre smrti operisao glavu.

Nedavno se pojavio i transkript razgovora koji je Luke vodio sa psihijatrom Augustinom Kosačov kada je rekao "Debeli odlazi dođavola, objavi da je mrtav", da bi argentinska "Kronika TV" objavila verovatno i poslednji Maradonin snimak.

Naime, on je sedeo u svojoj kući za kuhinjskim stolom sa Veronikom Ohedom i obratio se upravo Lukeu

- Ugruvan sam, ali sve je dobro. Znaš da ja nisam za ove intimnosti, ali kada sam sa dobrim ljudima, izađem iz svoje jazbine. Poljubac, Luke. Leopoldo Hasinto Luke - rekao je Maradona na video snimku.

>>> Liverpul je konačno u formi – vezao je dve pobede od po 3:1 kao gost (Totenhem i Vest Hem) i večeras (21.15) raspoložen dočekuje Brajton. Bitno je da pobedi i zbog derbija protiv Sitija za vikend. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Brajton.

Video: Maradonin doktor u suzama: Dao sam sve od sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. februar 2021 | 09:19

    Maradona legenda,dobar covek ,meni je fascinatno bogat covek ima toliko para da moze da zivi u luksuzu i zlatu a kao sto se vidi na snimku u pozadini enterijer kao kod obicnog coveka domacina ,bez ikakvog glamura,to mi je fascinatno ,sta je svetska velicina ,prava domaca atmosfera doma

  • JO

    3. februar 2021 | 09:17

    Multimilioner jede iz plastičnog tanjira

  • Droga ubija

    3. februar 2021 | 09:38

    Toliko godina se drogirao i uništio sebi zdravlje i sad su doktori krivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA