≫ 

Kostić procvetao od kako se Jović vratio u Ajntraht: Srpski fudbaler je igrač kola u Bundesligi!

Veliko priznanje za rođenog Kragujevčanina

  • 2
filip kostić Foto: Tanjug/Ap

Od povratka Luke Jovića u Ajntraht iz Frankfurta, u ovom timu kao da je sve procvetalo. U prilog tome govori i vest da je njegov saigrač Filip Kostić proglašen za najboljeg fudbalera 20. kola Bundeslige, pošto je prethodnog vikenda upisao tri asistencije u pobedi svog tima protiv Hofenhajma – 3:1.

On se ujedno našao među najboljih 11 fudbalera u prethodnom kolu. Formacijski, uz njega su se tu našli Nojer (Bajern) – Mukiele (Lajpcig), Ndika (Ajntraht), Anhelino (Lajpcig) – Nkunku (Lajpcig), Baku (Volfsburg), Rehbečaj (Keln), Demirbaj (Bajer Leverkuzen), Veghorst (Volfsburg) – Bejili (Bajer Leverkuzen).

Frankfurt je na poslednjih osam utakmica osvojio čak 22 poena, a sa takvom serijom rezultata uspeo je da se domogne fantastičnog četvrtog mesta u Bundesligi, koje trenutno vodi u Ligu šampiona. Ako ovako nastavi, ne bi bilo čudno da Jovića i Kostića od jeseni gledamo među najboljima.

Pobedničku seriju Ajntraht bi vrlo lako mogao da produži narednog vikenda, pošto će imati relativno lak posao protiv Kelna na domaćem terenu u nedelju od 15:30 časova.

Video: Puca na sve strane: Sofija Milošević se pohvalila vatrometom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nekoizfrancuske

    9. februar 2021 | 07:12

    Nije to zbog jovica nego normalan ishod velikog rada posle povrede koja ga je zaustavila u napredku. Nije mu bilo sudjeno da ode à izgleda da sad jeste jer ako ovako nastavi do leta onda cemo ga gledati u nekom velikom klubu sto mu od srca zelim. SAMO NAPRED SRBENDO !

  • acim

    9. februar 2021 | 05:34

    Svaka cast Filipe.Dobro je da jos jedan Srbin deluje na tebe pozitivno Luka je jos mlad i i on ce ponovo biti onaj igrac sto je bio mi Srbi to zelimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA