≫ 

Veliki gest Aleksandra Mitrovića: Poslao pismo i spasio igrača Vest Hema 3 meča suspenzije

Podsetimo, Mitrović je i tada tokom meča rekao da ga Čeh nije namerno udario

  • 4
Aleksandar Mitrović

Printskrin: Twitter/@thomasgeorge97

Čelnici Premijer lige poništili su crveni karton vezisti Vest Hema Tomašu Součeku koji je nedavno isključen zbog toga što je laktom udario Aleksandra Mitrovića!

Međutim, upravo je Srbin odigrao ključnu ulogu, pišu Englezi, u poništavanju pomenutog kartona - jer je navodno poslao pismo u kom je rekao da Čeh nije imao nameru da ga udari.

- Mitrović je bio ključni svedok, mnogo je doprineo da Součeku bude poništena kazna od tri utakmice suspenzije -navode engleski mediji.

 

Upravo zbog ove situacije poznati sudija Majk Din, koji je i isključio Součeka, dobio je pretnje smrću i najverovatnije će preskočiti naredno kolo Premijer lige.

U međuvremenu, Souček će u utorak veče moći da se nađe u startnih 11 Čekićara protiv Mančester junajteda u okviru FA Kupa.

>>> Junajted je sve dalje od titule u Premijer ligi, pa je FA kup dobra prilika za trofej. Večeras (20.30) u osmini finala ovog takmičenja na Old Traford stiže Vest Hem, a kvota na keca u Mozzartu je najveća na planeti - 1,73. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Vest Hem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    9. februar 2021 | 09:57

    Mitrović pao teatralno kao svi fudbaleri, valjaju se kao da ih je mitraljez pokosio, onda u jednom trenutku ustanu, nastave igru kao da ništa nije bilo, konkretno se on bacio na travu kao da mu je vilicu polomio.

  • Honor

    9. februar 2021 | 11:31

    Dzabe ja izgubi poene na fantasy

  • Rade

    9. februar 2021 | 09:10

    Namerno 100% e sto ga Mitrovic brani to je druga stvar!!! Kad nista nije bilo sto je pao i drzao se za glavu a da je bilo namerno JESTE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA