"Čoveče, nisam bio tamo jednu sezonu! Nisu mi ništa ponudili": Silva besan na PSŽ posle odlaska

"Zaslužio sam mnogo više", smatra dugogodišnji kapiten Svetaca

  • 2
Thiago Silva,  Tijago Silva Foto: Tanjug/AP

Dugih osam godina je Tijago Silva proveo u Parizu. Kao kapiten PSŽ-a osvojio je gotovo sve što se osvojiti može, ali kako se moglo čuti u njegovoj najnovijoj izjavi, daleko od toga da je bio zadovoljan načinom na koji se rastao sa francuskim klubom. Baš naprotiv.

On smatra da mu Parižani nisu ukazali dovoljno poštovanja kada su ga letos „otpustili“ bez obeštećenja. Kada se pogleda šta je sve Silva uradio za njih, možda je to i najmanje što su mogli da učine. Stoga ne čudi njegova izjava data u veoma ljutom tonu.

- Nikad mi nisu ništa ponudili. Čak ni 'Tijago, prihvataš li jedan evro da ostaneš sa nama?' Apsolutno ništa i to me baš pogodilo. A bilo je još gore, u sred pandemije su imali tri meseca da isplaniraju oproštaj, ali nije urađeno ništarekao je veoma ljuti Silva.

Nastavio je da je tamo proveo toliko vremena, da mu je uglavnom bilo izuzetno lepo, ali da je rastanak ipak bio bolan. Može se reći da su se dve strane rastale na „ratnoj nozi“.

- Čoveče, pa nisam tamo bio samo jednu sezonu ili nekoliko meseci - bio sam tamo osam godina i bio sam kapiten koji je podigao mnoge trofeje. Zaslužio sam mnogo više. Isto se desilo Kavaniju. Kad se to ostavi po strani, stvarno sam zahvalan na svemu što sam tamo iskusio. Bio sam srećan i svi su bili dobri prema meni – zaključuje Silva.

Dodao je da čak nije ni znao gde će nastaviti karijeru posle finala Lige šampiona u kojem je igrao protiv Bajerna. Jednostavno, niko nije očekivao da će se situacija razvijati u tom smeru.

Video: Nikolin 23. dabl-dabl u sezoni nedovoljan Denveru protiv Milvokija: Pa, ne može Jokić sve sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA