Nula po meri Juventusa: Inter promašivao sve redom, Ronaldo i družina „kaparisali“ finale

Bez golova u revanš meču polufinala Kopa Italije

  • 1
FK Juventus - FK Inter Foto: Tanjug / AP

Ispostavilo se da je zlata vredna bila pobeda Juventusa u prvom meču polufinala Kopa Italije. Inter danas jednostavno nije umeo da probije bedem sastava iz Torina, mada se mora reći da je za to imao šanse. Promašivali su svoje šanse redom Lukaku, Hakimi i Martinez, pa se može reći da je tim Kristijana Rolanda zasluženo „preživeo“ kanonadu i otišao u finale gde će se sastati sa pobednikom dvoboja između Napolija i Atalante – 0:0 (ukupno 2:1).

Kao što smo rekli, golova danas nije bilo, ali šanse nisu izostale. Već u desetom minutu se Lautaro Martinez žalio kod sudije da je oboren u šesnaestercu, ali je ovaj odbio da dosudi kazneni udarac, a čak nije bilo ni konsultacija sa VAR sobom.

Nekih 15 minuta kasnije je viđena i prva ozbiljnija prilika pred golom Juventusa. Romelu Lukaku je skočio i dočekao centaršut iz slobodnog udarca, međutim lopta je otišla pored gola. Samo tri minuta po ovoj šansi je pokušao i Lautaro Martinez, no njegov udarac je izblokiran od strane odbrane.

Inter je nastavio kanonadu u drugom poluvremenu, pa je tako Ašraf Hakimi pokušao da šuta sa ruba kaznenog prostora. Ta lopta je završila samo nekoliko centimetara iznad prečke. Odmah za njim je Kristijano Ronaldo nekih deset minuta kasnije imao zlatnu priliku, ali nije uspeo da izađe kao pobednik iz situacije jedan na jedan sa golmanom.

Portugalac je pokušao da savlada Handanovića u 71. minutu, ali se sve završilo na isti način. I Dejan Kuluševski se oprobao, no i taj udarac nije uspeo da završi u mreži, pošto je dobro reagovao Handanović.

Poslednju šansu vrednu pomena za Inter imao je Ašraf Hakimi u 81. minutu duela. Nakon centaršuta je lepo dočekao loptu u kaznenom prostoru, ali je ona otišla desno od gola. Jesu gosti napadali u samoj završnici, ali je pogodak ipak izostao.

Video: Ronaldo se zatrpao snegom, a onda ga je Georgina istopila u vrelom đakuziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA