≫ 

Ranko Stojić pred povratkom u srpski fudbal, ali ima jedan uslov

Nešto se "kuva" na relaciji Stojić - Radnički Kragujevac

  • 1
Ranko Stojić Foto: MN Press

Ranko Stojić, nekadašnji finansijer i alfa i omega Rada, već duže vreme ima željud a se ponovo vrati u srpski fudbal!

Ovoga puta u Radnički iz Kragujevca koji je lider Prve lige Srbije, ali u razgovoru za "Sportski žurnal" ističe da bi za to morali da se stvore određeni uslovi.

- U jednom momentu sam bio zagrejan za Radnički. Klub je stabilizovan i jesen završio na čelu tabele, a odavno mislim da Kragujevac zaslužuje superligaša. Grad voli fudbal - rekao je Stojić i dodao:

- Dugo sam u fudbalu i dobro znam da želja nije dovoljna. Moj stav za ulazak u posao je da se klub privatizuje, da angažman bude po pola ili u nekom drugom dogovornom procentu. Neki drugi oblik za mene nije prihvatljiv.

Iako se čini da je "posao propao", Stojić ističe:

- Ne bih tako rekao. Imao sam dobru volju i želju da uđem u Radnički, ali izvukao sam pouke iz prošlosti kada sam dva puta napravio grešku sa Radom. Bez privatizacije ili drugog dogovora ne ulazim u rizik.

>>> Mančester Siti igra brutalno dobro, a večeras (18.30) ima priliku da nastavi seriju pobeda u FA kupu, na gostovanju Svonsiju. Kvota na dvojku u Mozzartu je najveća na svetu - 1,28, a kombinazzija 2&3+ je 1,58. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Svonsi - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA