Bivši igrač Partizana otišao u BiH: Pamte ga kada je pojačao, pa raskinuo ugovor sa Vošom za 24 sata

Marković je dve godine bio član mlađih kategorija crno-belih

  • 0
Vanja Marković Foto: Youtube/Korona TV

Vanja Marković, nekadašnji talenat Partizana, novi je igrač Slobode iz Tuzle, prenose mediji u Bosni i Hercegovini!

Marković nikada nije zaigrao za prvi tim crno-belih gde je 2011. kao 17-godišnjak stigao iz holandskog Venloa, a bio je i član U 17 i U 21 reprezentacije Srbije.

Javnosti u našoj zemlji najviše je ostao upamćen po tome što 2019. godine potpisao ugovor sa Vojvodinom u ponedeljak, te isti raskinuo već u utorak. Novosađani su se tada oglasili i saopštenjem:

- Usled određenih zdravstvenih problema, koji su konstatovani na prvom treningu, fudbaler je odlučio da napusti pripreme Vojvodine i otputuje u Poljsku, gde će obaviti lečenje. S obzirom na to da su, u ovom trenutku, FK Vojvodina potrebni samo 100% zdravi i spremni igrači, koji odmah mogu da doprinesu jačoj konkurenciji i podizanju kvaliteta tima, sa Vanjom Markovićem ipak neće biti potpisan ugovor.

Marković je u Slobodu stigao iz gruzijskog Torpeda, igra na poziciji zadnjeg veznog i tokom karijere branio je boje Korone, Vardara, Farensea, Kapošvara...

Sloboda se posle jesenjeg dela sezone nalazi na 8. mestu sa 22 osvojena boda, devet više od zone ispadanja i 12 manje od mesta koje vodi u Evropu. U prvom kolu nastavka dočekuju Tuzlu Siti u gradskom derbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA