Steaua igrala oslabljena u Kupu sa najvećim rivalom, jer Bekali hoće da pošalje igrače u treću ligu

Rivalstvo u Rumuniji prešlo na viši nivo

  • 2
Gigi Becali, Điđi Bekali Foto: Profimedia/Sipa Press

Vlasnik FCSB, nekadašnje Steaue koja je zbog problema sa vojskom morala da promeni zvanično ime, Điđi Bekali, koji je poznat po kontroverzama tokom čitave karijere, sada je imao novi ispad.

Naime, on je odlučio da u Kup utakmici protiv najvećeg rivala, Dinama iz Bukurešta, igra sa oslabljenim timom, kako bi ispao iz ovog takmičenja, i kako bi mogao da pošalje što više igrača koliko je to moguće u B tim Steaue, ne bi li on iz treće ligu izborio plasman u viši rang rumunskog fudbala.

Ovu informaciju preneo je jedan od najuticajnijih ruminskih sportskih novinara, Emanuel Rosu, koji je pisao za neke od najuticajnijih evropskih i svetskih medija.

FCSB je izgubio meč u kupu protiv Dinama sa 1:0, pa će Bekali moći da izvede svoju zamisao i ojača svoj B tim, koji je trenutno na drugom mestu, koje i donosi plasman u viši rang.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    11. februar 2021 | 14:48

    A poštar u Japanu što pegla koverte i po neku Damu o tome ne pišete

  • Ja sam

    11. februar 2021 | 16:43

    I kod nas u sportu imamo ovalvih mozgova, koji sa sportskim organizacijama rade sta hoce, monjaju im imena, adrese, maticne brojeve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA