Četiri meča – četiri remija u Bundesligi! Kalajdžić pogodio za Šturgart, Radonjić zaigrao za Hertu

Niko nije uspeo da dođe do pobede ovog popodneva u Nemačkoj

  • 1
Saša Kalajdžić Foto: Profimedia/Tom Weller/AFP

Miroljubivo je bilo ovog popodneva na terenima širom Nemačke. Na četiri utakmice viđeno je isto toliko nerešenih rezultata, a svakako će najviše žaliti u Dortmundu i u ekipi Bajer Leverkuzena, koji su bili veliki favoriti da protiv Majnca, odnosno Hofenhajma dođu do bodova.

Međutim, krenućemo od meča između Štutgarta i Herte, na kojoj je svoj drugi nastup upisao Nemanja Radonjić, koji je u igru ušao u 58. minutu. On se danas nije preterano istakao na terenu, ali je po njegovom ulasku na teren, berlinski tim došao do izjednačenja, pošto je Luka Nec poništio vođstvo Saše Kalajdžića – 1:1 (1:0).

Domaći su preko austrijskog fudbalera došli do prednosti pred sam kraj prvog poluvremena na asistenciju Sose. Međutim, gostujućem timu je ofanziva u drugom poluvremenu donela rezultat. Uputili su ukupno 10 udaraca ka golu i nagrada je došla u 82. minutu pogotkom već pomenutog Neca.

Kada je reč o duelu Dortmunda i Hofenhajma, domaći su poveli, gosti preokrenuli, a sve je okončano golom Erlinga Halanda u 81. minutu. Norvežaninu je prethodno poništen pogodak iz 57. minuta posle asistencije VAR-a zbog ofsajda.

Apsolutnu glupost napravio je Bajer iz Leverkuzena, koji je imao 2:0 protiv Majnca u 84. minutu posle gola Šika, da bi u završnih nekoliko minuta gosti došli do ogromnog iznenađenja. Prvo je Glacel u 89. minutu poravnao, a onda je Stoger u drugom minutu nadoknade šokirao Aspirindžije.

U preostalom meču dana, Verder iz Bremena i Frajburg odigrali su bez golova, čime su zadržali svoje pozicije u sredini tabele. Gosti doduše imaju za šta da se bore, pošto su trenutno na pet poena od mesta u Ligi šampiona.

BUNDESLIGA - SUBOTA

Bajer Leverkuzen - Majnc 2:2 (1:0)

Borusija Dortmund - Hofenhajm 2:2 (1:1)

Štutgart - Herta 1:1 (1:0)

Verder Bremen - Frajburg 0:0

18.30: Union Berlin - Šalke

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Tenzije u Nišu: Gaćinović se zaleteo na Simovića posle crvenog kartona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dekica

    13. februar 2021 | 20:28

    svih 5 tekmi danas nereseno,poceli i nemci namestanje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA