Šmekerski potez Dušana Tadića: Napuštao teren zbog izmene, a onda je čuo šta mu je dobacio fotograf

Kapiten Ajaksa se okrenuo kada je čuo reči reportera pored terena, a zatim je i krenuo u njegovom pravcu i ostavio mu uspomenu za ceo život

  • 1
Dušan tadić Printskrin: Twitter.com/@ESPNnl

Fudbaleri Ajaksa nastavili su pobednički nis i uvećali prednost na tabeli holandske Eredivizije, pošto su savladali Herakles sa 2:0 na gostovanju i iskoristili kiks PSV-a na gostovanju Den Hagu, gde je bilo 2:2.

Ajaks sada ima šest bodova prednosti, ali i meč manje u odnosu na drugoplasirani PSV, pa se nova titula već nazire u vitrinama Johan Krojf arene.

Dušan Tadić nije uspeo da se upiše u listu strelaca ili asistenata u pobedi nad Heraklesom, pošto su Klasen i Haler uzajamno pomogli jedan drugome kod asistencija za golove.

Ipak, Tadićev potez na kraju meča oduševio je holandsku javnost. Kapiten Ajaksa je izveden van terena u 89. minutu, a tom prilikom, dok je napuštao teren, čuo je dobacivanje fotografa koji je pored terena.

On je tražio Tadićev dres za uspomenu, on se okrenuo i kada je dobio potvrdu da fotograf zaista želi njegov dres, skinuo ga je, prišao i poklonio mu ga za uspomenu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Video: Tadić iskalio bes po ulasku u tunel na meču reprezentacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA