"Deki, želim ti puno sreće": Ibrina poruka Stankoviću na srpskom opet aktuelna pred Zvezda - Milan

Nije tajna da su trener Zvezde i fudbaler Rosonera veliki prijatelji

  • 12
Ibrahimovic, Stankovic Printskrin: RTS 1, Instagram.com/deki5_kamp

Navijači Crvene zvezde s nestrpljenjem čekaju meč protiv Milana koji je na programu u četvrtak od 18.55 na Marakani, bez prisustva navijača.

Kako se bliži meč, raste i uzbuđenje među svima kojima je crveno-bela boja u srcu, a ovaj meč će se pomno pratiti i zbog Zlatana Ibrahimovića, koji je glavna zvezda Rosonera.

Poznato je da su Dejan Stanković i Zlatan Ibrahimović veliki prijatelji, svojevremeno su i bili saigrači u Interu i osvojili nekoliko titula zajedno u jednoj od uspešnijih era Neroazura.

Ibrahimović je takoše pružao i podršku Stankoviću za njegov kamp "Deki 5", koji organizuje svake godine, pa mu je tako poslao i video poruku na srpskom gde mu je poželeo svu sreću.

- Ćao Deki, želim ti puno sreće na tvom kampu Deki 5, sve najbolje, majstore, ćao šampione - poručio je Ibrahimović Dejanu Stankoviću, a profil kampa je iskoristio duel Zvezde i Milana da podseti na ovu poruku i prijateljstvo koje vlada između Dejana Stankovića i Zlatana Ibrahimovića i poželeo švedskom fudbaleru balkanskih korena dobrodošlicu u Beogradu.

Video: Ibrina garaža vredna više od 8 miliona evra: Jedna marka automobila mu je omiljena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    16. februar 2021 | 17:43

    Deki prijatelj sa pravima a ne sa Veljom Nevoljom kao tudjmanovci

  • Cava

    16. februar 2021 | 17:33

    Da neces u Zvezdu majstore!?

  • Marko

    16. februar 2021 | 21:04

    Svaka cast ! Hvala Zlatane. Sportski. Svetski kalibar. Zvezdo samo hrabro. Sta bude bude. Kako kazu Ameri.. It's an open game ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA