≫ 

Paun odgovorio kritičarima: Reding „ubio“ Bristol pred poluvreme, još se može do direktne promocije

Dva gola pred veliki odmor pomogla da se prekine loša serija

  • 0
Veljko Paunović Foto: Streamja

Na početku sezone, brojni svetski odsteri svrstali su Reding među favorite za ispadanje iz Čempionšipa. I evo, prošle su gotovo dve trećine nadmetanja u drugom rangu engleskog fudbala, a klub koji sa klupe vodi Veljko Paunović i dalje sanja o direktnoj promociji u Premijer ligu. Ako nastave sa dobrim partijama, plej-of ne bi smeo da im izmakne, a najnovija pobeda protiv Bristola u gostima ih približava i drugom mestu – 0:2 (0:2).

Drugoplasirani Brentford, od kojeg su momci Veljka Paunovića nedavno izgubili na svom terenu sada im beži samo šest poena, doduše uz utakmicu manje, a prvoplasirani Norič ima još jedan poen viška. Međutim, do kraja je ostalo još ukupno 16 kola, tako da bi Reding serijom pobeda vrlo lako tu razliku mogao da anulira.

Večeras smo na delu videli potpunu dominaciju kluba sa „Madejskog“. Gosti su definitivno imali više od igre, uputili su devet udaraca više ka golu rivala, a dva su uspela da završe u mreži Bristol sitija.

Prvi gol je „pao“ u 43. minutu i delo je portugalskog fudbalera Lukasa Žoaa na asistenciju Mišela Oliza. A ako to nije bio dovoljan šok za domaće, onda je pogodak Majkla Morisona samo dva minuta kasnije samo dodatno utrljao so na ranu fudbalera Bristola, koji od tog šoka nisu mogli da se oporave.

Domaći se, inače, nalaze u pravoj noćnoj mori od rezultata, jer imaju šest vezanih poraza u svim takmičenjima. Zbog toga su se od ozbiljnog kandidata u borbi za plej-of spustili do mesta u sredini tabele, a ako nastave sa porazima, upašće i u borbu za opstanak, jer Šefild Venzdej je „samo“ deset bodova iza. Sa druge strane, Reding je ovom pobedom prekinuo seriju od tri utakmice bez pobede i zadržao je peto mesto na tabeli.

Video: TSC-u čist gol nije priznat, ali samo par sekundi kasnije ekipa iz B. Topole stigla je do vođstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA