Pike urlao na Grizmana, čule se i psovke: Ova svađa na terenu pokazuje svu nemoć Barse protiv PSŽ-a

Sve se dešavalo u finišu prvog poluvremena, pri rezultatu 1:1

  • 4
FK Barselona Printskrin: Twitter/@ZachLowy

Barselona je u utrorak veče doživela pravi debakl, izgubili su od Pari Sen Žermena kod kuće rezultatom 4:1 i tako poslali jasnu poruku da je vreme za beliki remont na Nou Kampu!

Kilijan Embape je bio taj koji je sa tri gola "ubio" Katalonce, a koliko je ekipa Barse bila nemoćna govori i žestoka svađa igrača u finišu prvog poluvremena.

U glavnoj ulozi bio je Đerar Pike koji je, na kraju, odigrao jedan očajana meč, a njegovo dranje upućeno Antoanu Grizmanu čili su svi na terenu - i pored TV ekrana.

- Hajde da zadržimo posed barem jednom, zaboga. Ovo je je***i pakao. Hajde! Hajde je***o da zadržimo duže loptu - vikao je Pike, na šta mu je Grizman dodao:

- Smiri se Đerar, prestani da vičeš - poručio je Francuz, koji mu je potom rekao i j**i se kada je Pike nastavio da viče.

Pike nije tu stao i krenuo je još oštrije da napada:

- Ne, jebi se ti. Patimo i tako je već pet minuta. Majku mu j***m, trčimo kao ludi - poručio je Pike nezadovoljan što Grizman slabo igra odbranu.

Grizman je potom dodao da i on isto trči, a u međuvremenu se u svađu uključio i Lengle koji je pokušaod a ih smiri pre kornera koji je PSŽ ima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    17. februar 2021 | 10:43

    Otpustili Suareza, zadrzali Grizmana. Veliki promasaj Barselone!!!

  • MIG BIS

    17. februar 2021 | 10:11

    Vice na Grizmana a sam lose igrao kao tetkica, od neznanja vuce igraca za dres. Jadni Piko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA