Saznajemo! Suma pregovara s timom iz MLS lige: Partizan bez Gvinejca na Javor!

Uz dozvolu kluba i trenera Stanojevića fudbaler ostao u Beogradu, kako se ne bi rizikovala povreda na teškom terenu u Ivanjici

  • 40
Sejduba Suma Foto: MN Press

Partizan danas od 13.00 časova (Arena sport 1) gostuje Javoru u Ivanjici, a u sastavu tima za pomenuti meč, pored povređenog Aleksandra Miljkovića, neće biti ni – Sejdube Sume! Kako Telegraf saznaje, Gvinejac ima ponudu iz američke MLS lige i klub je odlučio da ne putuje u Ivanjicu, dok situacija ne bude bila jasnija kako se na teškom terenu ne bi rizikovala eventualna povreda.

Tim povodom Suma je u minula dva dana bio oslobođen i treninga ekipe, uz sozvolu trenera Aleksandra Stanojevića, jer su preko posrednika i fudbaler i dva kluba u konstantnoj komunikaciji. Za sada su razmenjena “pisma o namerama” i sve tri strane pokušavaju da utanače eventualnu saradnju, ali nije baš sve tako jednostavno, jer je pandemija korona virusa značajno limitirala finansije u fudbalu.

Crno-beli su početkom zimskom prelaznog roka bili pri stavu da Suma ne može da napusti klub ispod 3.000.000 evra obeštećenja, ali trenutno nije poznato koliko Partizan trenutno “ceni” Gvinejca, dok se ime kluba svesno čuva daleko od očiju javnosti. 

Jer, pomenuta liga jedna od retkih iole atraktivnih, koja je otvorena za transfere (od 10. februara do 4. maja), pa je i “upliv” agenata veliki, a samim tim je i mogućnost da se posao “pokvari” daleko veća.

Ovo inače nije prvi put ove zime da postoji interesovanje za Sumu, još tokom priprema u Turskoj trener Aleksandar Stanojević i prvi čovek sportskog sektora Ivica Iliev su otkrili da je klub imao dve ponude za fudbalera, ali da su obe odbijene, jer je procenjeno da je potreban timu, a ni Gvinejac nije bio srećan onim što mu je ponuđeno.

Ovoga puta je ispoštovana želja igrača da se cela situacija sa pričom iz Amerike razmotri, ali ne bi bilo iznenađenje da Suma ipak ostane u Humskoj do leta, kada prelazni rok traje dosta duže i mnogo je veći izbor mogućnosti, odnosno klubova “u ponudi”.

Video: Stanojević: Uvek je teško igrati u Ivanjici, ali spremni smo

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bijeljina

    17. februar 2021 | 09:24

    Zar toliko nemate obraza? Kako mislite da stignete Zvezdu, Suma je jedan od glavnih igraca, zar vam nista nije sveto.. OSTAVKE SVIII!

  • Smederevac

    17. februar 2021 | 09:32

    ..Gazdin.. plan o rasturanju svih crno -belih klubova se nastavlja .Posle vk i kk red je stigao i na fk Partizan -Samo jednom klubu sve mora da se pokloni ...ali ,polako - crveni balon je na ivici pucanja ?

  • izdajaaaaaaaaaaaaa

    17. februar 2021 | 09:45

    zasto misle da su navijaci partizana glupi.alo ljudi , nismo mi zvezdasi da nam prodajte mu.a za bubrege.nije problem njima lagati ..nama je tesko podvaliti..svaki navijac vidi da se partizan namjerno rastura, dali su sadika sad sumu ..ko ce da igra jojic..jeste li normalni..nema tamo reda dok navijaci ne ulete i rasture upravu i trenere koji rade za velikoga vodju i crveno bele kmere...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA