≫ 

Milan objavio spisak igrača za Zvezdu: Svi mobilisani za Marakanu, Pioli poveo tešku artiljeriju!

"Rosoneri" će igrati u najjačem sastavu

  • 24
Milan Crotone Foto: Tanjug/AP

Dileme više nema, ekipa Milana stiže u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi u najjačem sastavu, objavio je italijanski velikan. Trener Stefano Pioli će na raspolaganju imati i do juče diskutabilanog Kalabriju, kao i ostale najjače adute koje će suprotstaviti Zvezdi na našem najvećem staionu.

U navali, Pioli će računati na kvartet ubojitih igrača na čelu sa Ibrahimovićem. Tu je Leao, te Hrvati Rebić i Mandžukić.

U vezi, najveća pretnja crveno-belima biće Ernandez, Kesi, tu je i supertalentovani "novi Pirlo" Tonali, ali ima Pioli još jakih aduta, kao Radeta Krunića, koji će po svojoj prilici čekati šansu sa klupe.

Pogledajte spisak igrača Milana koji sižu u Beograd na megdan sa Zvezdom u 1/16 finala Lige Evrope u četvrtak. Podsetimo da ekspediciaj italijanskog kluba u sredu stiže u srpsku prestonicu.

Golmani: A. Donaruma, Đ. Donaruma, Tatarusanu

Odbrana: Kalabrija, Dalo, Gabia, Ernandez, Kalulu, Kjaer, Romanjoli, Tomori

Vezni red: Benaser, Čalhanoglu, Kastiljeho, Kesi, Krunić, Meite, Selmekers, Tonali

Napad: Ibrahimović, Leao, Mandžikuć, Rebić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Medak

    17. februar 2021 | 17:35

    Suludo je upoređivati kvalitet jedne i druge ekipe... Jasno je da je Milan bar 5 puta jači od Zvezde. Ali i Liverpul je 5 puta jači od Milana pa je pao na Marakani.. Tako da to ništa ne znači... Mada bez pune Marakane i Kataija u veznom redu šanse za pobedu su jako male.. Nadamo se bar nerešenom! Hrabro, pa šta bude.. Od ovakvog protivnika nije sramota izgubiti.

  • Cile

    17. februar 2021 | 17:34

    Ma uplašiće se kad vide zvezdin tunel. Noge će im klecati. To što ima zvezda nema nigde

  • SrbskiBek

    17. februar 2021 | 18:09

    Milan je zaista veliki tim. .tu nema dileme.ali strpljivom igrom i sa srcem na terenu...sve je moguce !!!! Ko se nadao da jedan Javor moze da izgubi od partizana ...pa se ipak desilo !!!! Glodari su ostavili "srce na terenu" i uspeli da pobede...a javor je peojektovan da se nosi sa mnogo jacim ekipama od partizana !!! 1:0 je pobeda....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA