≫ 

"Zvezdi je teško sa jakim ekipama, jer stalno igra sa slabijima": Krunić zna slabosti crveno-belih

Bivši igrač Donjeg Srema dobro poznaje prilike u Suprligi

  • 12
rade krunić Foto: youtube/ac milan

Bajkovitu karijeru ima Rade Krunić koji je za pet godina prevalio put od Donjeg Srema do velikog Milana.

Upravo će Krunić biti jedan od aduta "rosonera" protiv Zvezde u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope u Beogradu (četvrtak, 19), možda ne na terenu u toj meri koliko kao Piolijev insajder kada je reč o pripremi utakmice sa srpskim prvakom.

- Zvezda ima problem sa velikim timovima jer su navikli da pobeđuju uglavnom veoma lako protiv ekipa koje nisu tako dobre kao što su oni - glavna je misao Krunića o Zvezdi kod kuće, i Zvezdi u Evropi.

Veruje da je upravo manjak kvalitetnih mečeva Zvezde šansa Milana da već u prvom meču reše pitanje prolaza u narednu rundu.

- Mislim da možemo da iskoristimo to kao našu prednost, jer smo mi navikli da konstantno igramo protiv top klubova, dok su oni mnogo jači od svih timova u njihovoj ligi. To može biti dobra šansa za nas, jer ne igraju često protiv jake ekipe kakav je Milan.

Velika je šteta što se ovakav meč neće igrati uz navijače, žali zbog toga i Krunić, koji se najviše raduje što će ponovo istrčati na travu našeg najvećeg stadiona.

- Marakana nija ista bez navijača. To je veliki stadion, sa neverovatnom atmosferom kada je pun sa navijačima koji navijaju svih 90 minuta. Tako da neće biti isto bez navijača, ali biće vrlo emotivno vratiti se tamo, čak i na prazan stadio - poručio je Rade iz Milana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rici77

    17. februar 2021 | 19:54

    U prevodu sklanjalice!!!

  • ⛷⛷

    17. februar 2021 | 20:33

    Pa to znamo i bez tebe...

  • Miroslav Vaselic

    17. februar 2021 | 21:10

    Krunicu steta sto nisi bio deo Zvezde mozda bi nesto naucio ovako ces morati da nosis gorku uspomenu na susret sa Zvezdom.Bice lep mec u korist ZVEZDE 1:0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA