Veliki povratak Anrija u engleski fudbal? Bornmut već kontaktirao Montreal, želi ga na svojoj klupi

Trešnjice tražile dozvolu za pregovore sa njegovim sadašnjim klubom, Montrealom

  • 0
tijeri anri Foto: twitter/TSN_Sports

Bornmut se bori za brz povratak u Premijer ligu nakon ispadanja prošle sezone. Ide im relativno dobro, zauzimaju mesto koje vodi u plej-of, ali u klubu ipak nisu dovoljno zadovoljni rezultatima, pa su početkom februara smenili Džejsona Tindela sa mesta glavnog trenera.

Trešnjice trenutno tragaju za zamenom, a engleski mediji prenose da je čuveni Tijeri Anri prvi na radaru kod čelnika ovog kluba. Nekadašnji igrač Arsenala tako bi mogao da napravi veliki povratak u engleski fudbal.

Trenutno je kao privremeno rešenje postavljen nekadašnji engleski reprezentativac, Džonatan Vudgejt, koji je u pomoć pozvao iskusnog Harija Rednapa. Međutim, na duže staze u Bornmutu smatraju da ta spona ne može da funkcioniše, pa pozivaju Anrija da se priključi.

On trenutno vodi ekipu Montreala u MLS ligi, a Bornmut je kontaktirao ovaj klub kako bi se raspitao i dobio dozvolu da pregovara sa njihovim trenerom, što će reći da su ozbiljni u nameri da ga dovedu na klupu.

Pre Montreala, Anri je na kratko vodio ekipu Monaka, a jedno vreme je bio pomoćni trener u reprezentaciji Belgije. Kao fudbaler, proslavio se igrama u Arsenalu, a pored toga je nastupao za pomenuti Monako, Juventus, Barselonu i Njujork Red Bulse.

Video: Trese se Beograd od topovskih udara: Deki komandovao navijanjem na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA