Evo gde možete uživo da gledate prenos meča Zvezda - Milan

Crveno-beli igraju meč sezone na Marakani

  • 9
Falcineli, Ibrahimovic Foto: MN Press, Tanjug/AP

Crvena zvezda od 18.55 na Marakani igra meč sezone protiv Milana, a TV prenos uživo obezbeđen je na dve televizije. RTS će prenositi meč na svom prvom kanalu, kao i Arena sport, takođe na svom prvom kanalu.

Crveno-beli će pokušati da naprave iznenađenje protiv favorizovanog giganta iz Italije, koji je u Beograd stigao u punom sastavu, sa najvećom zvezdom, Zlatanom Ibrahimovićem.

Zvezda će imati hendikep što se meč igra bez prisustva publike, a navijači su svojim pulenima noć pred Milan priredili spektakl ispred klupskog hotela gde su u karantinu.

Takođe, sva dešavanja sa Marakane možete da pratite uživo i na Telegrafu, koji će imati nekoliko svojih izveštača sa stadiona.

Video: Trese se Beograd od topovskih udara: Deki komandovao navijanjem na Marakani pred Milan

Došao je dan velikog okršaja na Marakani - Zvezda večeras (18.55) čeka Milan, s namerom da napravi dobar rezultat pred revanš na San Siru. Kvota na keca je 4,00, iks je 3,40, dok je dvojka 1,97. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Milan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pero🇷🇸

    18. februar 2021 | 10:32

    Puno naduvavanja sa svime u vezi Zvezde.Dodje kao neka sekta,ne zanima nas sa kim igra,kad su trenirali,ko im oprostio dug,koga su kupili/prodali,kolko su u dugu,šta je ko kome rekao,koji igrač zvezde je sa kojom ženskom!Zauzima puno prostora i često razočara,zvezda neće da nam kroji sudbine kao nekad.Napravite za njih posebnu rubriku pa koga zanima nek ide tamo a nama normalnima ne namećite da čitamo!Sportski pozdrav

  • Grunf

    18. februar 2021 | 10:13

    Na televizoru, kao i do sada.

  • Car

    18. februar 2021 | 10:39

    Ko to gleda jos,samo zaludna masa..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA