≫ 

Mihajlović "oči u oči" sa ultrasima Bolonje, zamerili mu što je ismevao tetoviranog navijača

Siniša je raspravio što se imalo raspraviti sa nekom od lidera sa tribine

  • 2
sinisa mihajlovic navijaci bolonje Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/BoloAddicted

Potpuno neočekivano, Siniša Mihajlović je "ušao u klinč" sa najvatrenijim navijačima Bolonje zbog komentara na njihov račun iz autobusa pred meč sa Beneventom u prethodnoj rundi. Naime, na društvenim mrežama se pojavio video iz autobusa Bolonje na kojem se čuje kako muški glas, ispostavilo se da je u pitanju Miha, ismeva jednog navijača Bolonje sa tetoviranim licem.

To je izazvalo burnu reakciju ultrasa Bolonje, nije im bilo svejedno, pa su tražili sastanak sa srpskim trenerom koji je o tom susretu, koji je inače trajao 17 minuta, pričao pred meč sa Sasuolom. Inače, ultrasi Bolonje su pre nedelju dana dočekali aubous sa igračima u velikom broju, pevali im, palili baklje kao izraz podrške, i tada je u masi bio tetovirani momak koji je skrenuo Mihajlovićevu pažnju, kojeg je navodno ismevao.

- Navijači su rekli ono što misle i želeli su da raščistimo neke stvari. Verujte mi da nikad ne bih pomislio da ću nekad morati da se objašnjavam sa njima, jer smo oduvek gajili veliko obostrano poštovanje - počeo je Miha o sastanku koji je imao.

- Razgovarali smo o tome šta ih muči, šta mene muči, kao na primer njihova parola na tom dočeku, gde su napisali da smo "autobus plaćenika", što me je pogodilo.

Miha je negde u tom trenutku i prokomentarisao istetoviranog momka sa vozačem autobusa uz kojeg je bio kada je i snimljen pomenuti video.

- Pitao sam sve njih da li su nekad bili u autobusu pre utakmice. Nemaju osećaja da je atmosfera u autobusu ležerna, da svako traži način da se opusti, pa neko sluša muziku, neko priča, neko se šali. Tako je bilo i u našem autobusu. Napravio sam šalu na račun tetoviranog momka jer mi je privukao pažnju, ali nisam ga uvredio kao što oni kažu. Svako može slobodno da uživa u nečemu što voli, pa sam se i ja našalio u vezi sa godinama, jer obično mladi blokiraju autobus. i kada sam rekao da "kao da smo osvojili prvenstvo", to je bio kompliment, a ne ruganje.

Miha kaže da se nije zvinjavao nikome za svoju šalu.

- U životu sam pravio greške mnogo puta, ali sam uvek imao ljudskosti da se izvinim ako vidim da sam pogrešio, ali ovo nije taj slučaj - kaže srpski trener.

- Dve i po godine pokazujem zahvalnost prema navijačima, koji su zaista civilizovani. Ponekad je i trebalo da nas vređaju da bismo se probudili. Poslednja osoba koja može da nepoštuje navijače Bolonje sam ja, jer sam uvek bio prvi ultras timova koje treniram, papa bi tako ispalo da ni sebe ne poštujem. Jer kad izgubim, iznerviram se. Ipak, ne osećam se dužan navijačima: svi kažu šta je Bolonja učinila za Mihajlovića, ali niko nije rekao šta je Siniša uradio za Bolonju.

OVDE možete videti i fotografiju susreta navijača i Mihajlovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA