≫ 

Vest Hem srušio Totenhem za nastavak sna o Ligi šampiona, gosti se propisno ispromašivali

A pre samo nekoliko meseci Čekićari su jedva uspeli da dođu do opstanka

  • 1
Vest Hem - Totenhem Foto: Tanjug / AP

Kako koji meč odmiče, to Vest Hem postaje veći kandidat za plasman u Ligu šampiona! Neverovatno igraju Čekićari pod vođstvom Davida Mojesa, danas su iskoristili svoje šanse i uspeli su da se odbrane od kanonade gostiju, pa su tako učvrstili četvrto mesto na tabeli Premijer lige pred završnu trećinu šampionata – 2:1 (1:0)!

Neće moći Vest Hem da ponovi ono što je Lester učinio pre nekoliko godina, ali će plasman u Ligu šampiona svakako biti veliki podvig, ukoliko do njega dođe. David Mojes gotovo da je preporodio ekipu, ali će se do kraja boriti sa Čelsijem, Liverpulom i Evertonom da sačuva to četvrto mesto na tabeli.

Danas su poveli golom Antonija već u petom minutu utakmice. Sjajno je sa desne strane prošao Cufal, a katastrofalno je u kaznenom prostoru reagovao Ugo Ljoris, što je iskoristio fudbaler Vest Hema i uklizao, te poslao loptu u mrežu.

Do kraja poluvremena gledali smo kanonadu Totenhema. Promašivao je redom svoje šanse Hari Kejn, ali nijednom nije uspeo da smesti loptu u mrežu. Tako je Vest Hem sa minimalnom prednošću otišao na veliki odmor.

U nastavku smo odmah na početku videli šok za Čekićare. Igrao se tek drugi minut drugog poluvremena, kada je Pablo Fornals poslao loptu do Hesea Lingarda, a ovaj je sa ruba šenaesterca uspeo da je smesti u donji desni ugao gola. Nakon konsultacija sa VAR-om, potvrđeno je da je sve bilo čisto.

Totenhem je krenuo na sve ili ništa. I do gola je došao u 64. minutu. Lukas je skočio posle kornera i dočekao je na glavu loptu koju je poslao Garet Bejl, pa je uneo dodatnu dramu u ovaj duel. Tim Žozea Murinja prišao je na gol zaostatka i želeo je bar da dođe do boda u londonskom derbiju.

Međutim, do kraja meča videli smo samo dve velike šanse za Spurse. Prvu je propustio Hari Kejn kada je šutirao pored leve stative, a onda je i Garet Bejl u 80. minutu pogodio okvir gola. Imao je Vest Hem malo i sreće, ali kako to obično biva ona prati hrabre.

PREMIJER LIGA - NEDELJA

Vest Hem - Totenhem 2:1 (1:0)

15.00: Aston Vila - Lester

17.30: Arsenal - Mančester siti

20.00: Mančester junajted - Njukasl

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    21. februar 2021 | 15:49

    Nema leba, kad ti je spic Hari Kejn...isto i za Englesku repr.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA