≫ 

Kakva dominacija Tadića u Holandiji: Ajaks zbog ovih podataka može da mu podigne spomenik

U poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima je upisao šest asistencija i dva gola

  • 2
Dušan Tadić Foto: AP/Tanjug

Srpski reprezentativac Dušan Tadić najbitniji je igrač Ajaksa u proteklih nekoliko godina, a to i sama statistika govori. On je učestvovao u toliko golova "kopljanika" da je došao do neverovatne činjenice da je u pet sezona postizao dvocifreni broj golova i asistencija.

Tadić je u nedelju odigrao još jednu simultanku, upisao tri asistencije u pobedi svog tima protiv Sparte iz Roterdama 4:2 i nakon obavljenog posla, napustio igru u 60. minutu.

Dodao je loptu kod gola Alea u 14. minutu, zatim u četvrtom minutu nadoknade Šursu, a zaključio je sa asistencijom Kudusu u 50. minutu kada je bilo već 4:1.

U poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima je upisao šest asistencija i dva gola.

Viljemu je zatresao mrežu i asistirao, dva puta je bio saučesnik u pogotku protiv AZ Alkmara, postigao je gol protiv Lila u Ligi Evrope i sada je direktno kumovao pobedi protiv Sparte.

U dosadašnjem delu prvenstva Holandije ima, košarkaškim šargonom dabl-dabl učinak 10 golova i 10 asistencija, u Ligi šampiona pre ispadanja je imao dva gola i tri asistencije, u Kupu dve asistencije i jedan gol u Ligi Evrope, upravo onaj pomenuti protiv Lila.

>>> Brajton bi pobedom uplovio u mirne vode i blagi je favorit sa kvotom 1,90. Pogledajte sve kvote Mozzart kladionice za meč Brajton – Krisal Palas.

Video: Nebeski skok Sanoga za preokret Zvezde u Subotici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaca

    22. februar 2021 | 21:00

    Ne kažem da holandska liga nije dobra ali u poređenju sa top 5 liga evrope, to je miki maus liga. Svaka njemu čast za rezultate tamo ali da je pola toga postigao u engleskoj više bi vrijedilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA