≫ 

Tadićev saigrač tuži UEFA: Ne možete da me suspendujete, nisam doping uzeo namerno!

Onana tvrdi da je greškom umesto aspirina uzeo suprugin lek u kojem se nalazi supstanca furosemid, zabranjena za profesionalne sportiste

  • 1
Andre Onana

Foto: Tanjug/AP

Golman Ajaksa i saigrač Dušana Tadića, Andre Onana, tužio je UEFA zbog odluke da ga suspenduje na godinu dana. Čuvar mreže je dobio zabranu igranja zbog uzimanja furosemida koji je na listi zabranjenih supstanci, ali on tvrdi da to nije uradio namerno.

Onana i klub iz Amsterdama su odlučili zajedničkim snagama i tužili Evropsku fudbalsku uniju Sudu za arbitražu u sportu u Lozani.

Kako se navodi, Ajaks je angažovao advokate Dolfa Segara i Havijera Ferera, koji uveravaju da će uspeti da reše ovaj slučaj u korsiti igrača i kluba.

- Potpuno smo ubeđeni u ispravnost ove zakonske akcije – poručili su advokati.

Onana tvrdi da je greškom umesto aspirina uzeo suprugin lek u kojem se nalazi supstanca furosemid, zabranjena za profesionalne sportiste.

Video: Stanković: Ovo je karakter, ovako se osvajaju titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Recikliran

    22. februar 2021 | 17:19

    Buraz ti imas tim lekara koji brine o tebi, nema sta da uzimas tamo neke lekove na svoju ruku... Cuti, odradi suspenziju i gotovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA