≫ 

Katai putuje u Italiju, biće u timu Zvezde za revanš sa Milanom

Crveno-beli jači za vezistu koji, doduše, nije igrao još od sredine oktobra

  • 10
FK Crvena zvezda, Aleksandar Katai Foto: crvenazvezdafk

Lepe vesti za navijače i stručni štab Crvene zvezde - Aleksandar Katai putuje u Milano i naći će se u protokolu za revanš meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Rosonera, javlja "Sportski žurnal."

Katai nije igrao fudbal još od sredine novembra i onog meča protiv Škotske, nakon čega mu je dijagnostifikovana trombocitopenija s kojim je i ranije tokom karijere imao problema.

Iz Zvezde su tada poručili da će biti strpljivi sa svojim najboljim igračem, neočekivano je odradio deo zimskih priprema u Turskoj, te je povratak u tim bio logičan sled događaja.

Naravno, nema Katai snage da odigra više od 20-ak minuta, ali je svakako onaj tip igrača koji jednim potezom može da okrene utakmicu ukoliko to bude trebalo Dejanu Stankoviću.

Crveno-beli u Milanu zbog povrede neće moćid a računaju na Bakajoka i Erakovića, Milunović i Rodić imaju suspenziju, dok problema sa primicačem ima i Mirko Ivanić. Međutim, sa Marakane su u ponedeljak veče potvrdili da će i on i Falko biti fit za San Siro.

>>> Lacio je kod kuće nanizao sedam pobeda, Bajern je uzdrman posle poraza od Ajntrahta, ali kao aktuelni vladar Evrope svakao je favorit sa kvotom 1,87 na današnjem meču (21.00). Tip GG se plaća sa 1,57. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Lacio – Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA