≫ 

Poznato je ko sudi Zvezdi: Svirao penal za Milan u 120. minutu, Mesi nije hteo da mu pruži ruku

Kontroverzni Španac sa "ekipom" stiže na San Siro

  • 7
Žil Mancano

Printskrin: Youtube

Španski sudija Hesus Žil Mancano određen je za glavnog delioca pravde revanš meča 1/16 finale Lige Evrope između Milana i Crvene zvezde!

Mancanu će na ovom meču pomagati Dijego Barbero i Angel Nevado, dok će četvrti sudija biti Santjago Latre. Glavni VAR sudija je Alehandro Fernandez, a njegov pomočnik Havijer Estrada Fernandez.

Mancano je poznat po tome što je poslednjih nekoliko godina često bio na udaru Barselone, a upravo je nedavno u finalu Superkupa Španije isključio Lionela Mesija protiv Atletik Bilbaa.

Zanimljivo, Mesi 2018. godine nije hteo da pruži ruku Mancanu posle meča protiv Đirone, jer je bio nezadovoljan njegovim suđenjem i načinom na koji je isključio Lenglea.

Takođe, jedan je od sudija koji će ostati upamćen po tome što se javno izvinio za svoje greške. Bilo je to u januaru 2020. godine posle meča Valensija - Barselona, kada je domaćem timu uputio izvinjenje što je nekoliko puta "sekao" igru umesto da pusti prednost.

Mancano je ove sezone sudio 18 utakmica u svim takmičenjima, po dva u LŠ i LE, a dao je ukupno četiri crvena kartona i svirao je 13 penala. Milanu je već sudio ove sezone, i to u onom legendarnom meču kvalifikacija protiv Rio Avea kada su Italijani dobili 11:10 na penale. Prethodno je svirao penal za Rosonere u 120. minutu kada je Čalhanoglu pogodio za 2:2.

>>> Lacio je kod kuće nanizao sedam pobeda, Bajern je uzdrman posle poraza od Ajntrahta, ali kao aktuelni vladar Evrope svakao je favorit sa kvotom 1,87 na današnjem meču (21.00). Tip GG se plaća sa 1,57. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Lacio – Bajern.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA