Mihajlović: Na EP ću navijati malo i za Hrvatsku, moj mlađi brat Deki je zakomplikovao život Milanu

Zanimljiva izjava trenera Bolonje

  • 5
Siniša Mihajlović Foto: MN Press

Srpski trener Siniša Mihajlović gostovao je nedavno u jednoj italijanskoj emisiji pod nazivom Tiki Taka u kojoj je govorio o određenim stvarima koje su vezane za njegov život.

Pričao je strateg Bolonje o svojoj autobiografiji i kako se borio sa leukemijom, kao i o Zlatanu Ibrahimoviću i momcima njegovih ćerki. Naravno, fudbal je bio nezaobilazna tema, a na pitanje novinara za koga navija u evropskim kupovima i koga će bodriti na EP rekao je:

- U evropskim takmičenjima navijam za Zvezdu, to je moj najdraži klub. Na klupi je Stanković, moj mali brat koji je zakomplikovao život Milanu.

- Na EP ću navijati za Mančinijevu Italiju. Zbog njega sam postao trener. Nemam zlatnu kuglu, ali nadam se da može da bude prvak Evrope. S obzirom na to da na EP nema Srbije, navijaću za Italiju i malo za Hrvatsku - priznao je Mihajlović.

Poručio je Mihajlović i da borba za Skudeto nije gotova, ali da je Inter taj koji je najbliži tituli. Takođe, dodao je da bi se Bolonja borila za Evropu da je uspeo letos da dovede Zlatana Ibrahimovića u klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvezda yzgoslavija, nikada srbija

    23. februar 2021 | 15:18

    sve smo blize priznanju da su zvezdas uglavnom hrvati..ne hrvati..hrvatine.,.eto i sinisa i i deki i pizon i piksi svi su srcem i dusom za one iz oluje..a ovi kobajagio navijaci sire transparente da sebe ubijede da su srbi..samo mi pravi srbi znamo koji ste vi izrodi...nemoze vas oprati ni sava ni dunav

  • Zašto ne bi

    23. februar 2021 | 15:05

    Navijao za svoje,kad si Hrvat.

  • Džek

    23. februar 2021 | 15:21

    Jel to onaj što je dao reč Partizanu i što se druži s papom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA