Kapiten Spartaka besan: Kako neko može i da pomisli da smo "prodali" meč Zvezdi?

Bek Subotičkog Spartaka izrazio nezadovoljstvo nakon meča s Crvenom zvezdom

  • 30
nemanja nikolić Foto: MN Press

Fudbaler Spartaka iz Subotice, ujedno i bivši fudbaler Crvene zvezde, Stefan Milošević bio je izuzetno nezadovoljan nakon poraza njegove ekipe od aktuelnog šampiona Srbije.

Tokom minulog kola Linglong Superlige, fudbaleri Spartaka i Zvezde su odigrali jednu od najatraktivnijih utakmica ovogodišnjem prvenstvu.

Šanse su se ređale, opasni napadi, šutevi, golmani obe ekipe su bili brilijantni. Na poluvremenu, Spartak je imao prednost od 1:0, da bi Zvezda golovima u 80, odnsono 88. minutu došla do sva tri boda.

Kako to obično biva, odmah su krenule osude kako je "sve namešteno", kako "se Spartak jeftino prodao", a na neka pitanja je odgovarao upravo kapiten Spartaka, Stefan Milošević.

- Ne mogu da zamislim da neko ko je gledao utakmicu može da pomisli da smo je prodali? Nas je 11 na terenu, stvarno smo se borili. Ostavili smo jako dobar utisak, iako je Zvezda u našoj ligi, uz Partizan, najbolji tim, ali voditi do 80. minuta... Nije mi jasno kako smo za osam minuta primili dva gola, a do 80. nijedan. Ostaje žal što bar bod nismo uzeli. Verovatno bismo do kraja primili jedan gol, ali mi je žao što smo primili dva - razičarano je prokomentarisao Milošević za Mocart Sport.

Spartak je imao svoje šanse tokom utakmice, ali kada igrate se igra protiv neke ekipe koja je moćnija, jača od vas, onda ukoliko ne iskoristite svoje šanse, obično usledi kazna. Što je Milošević i sam rekao.

- Možda smo imali šansu u prvom poluvremenu da iskoristimo višak prostora, ali čim je počelo drugo poluvreme, Zvezda nas je jako pritiskala. Želeli smo pre svega da odbranimo taj rezultat. Bilo je možda nekih situacija iz polukontri, ostavila je Zvezda mnogo prostora pozadi, ali je to uradila svesno. Prioritet joj je bio da postigne pogodak, pozadi je ostao jedan, možda dva igrača. Milunović je poslednjih 20 minuta igrao zadnjeg veznog. Teško je odbraniti se protiv osam, devet igrača koji su konstantno napred.

On je istakao i da Zvezda iz prekida daje golove i jačima od sebe:

- Oni su ipak dosta viši od nas, mi ne spadamo u visoke ekipa. Imamo određene probleme kod prekida. Iz igre teško primamo golove, ne računajući Metalac, protiv kojeg nismo baš bili ni kompletni, ali Crvena Zvezda i protiv velikih ekipa daje golove iz prekida, videli smo protiv Milana, Liverpula. Ima visoke igrače i verujem da, kao što kaže Stanković, to verovatno vežba i na treninzima.

Ekipa iz Subotice se trenutno nalazi na 6. mestu na tabeli u ligi Srbije, dok u 1/4 finalu kupa naše zemlje dočekuje Vojvodinu u borbi za prolaz u polufinale.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    23. februar 2021 | 17:13

    Nemoj da te cudi to kapitenu. To su bolesni mozgovi koji su spremni da izmisle sutra da ih je rodio tata a napravila mama!

  • Grobar

    23. februar 2021 | 17:21

    😂😂😂😂😂😭😭😭😭😂😂😂😂

  • Oki

    23. februar 2021 | 18:22

    Cuti i stavi te pare u djep ko te pita da kometarises nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA