≫ 

Ma, sme li ovo?! Žiru izveo makazice usred Bukurešta, Feliks Brih umalo poništio majstoriju

Čelsi je ovim pogotkom poveo u prestonici Rumunije

  • 2
Olivije Žiru Foto: Youtube / Printscreen

Atletiko Madrid i Čelsi su zbog poznate epidemiološke situacije večeras morali da igraju u nama susednoj Rumuniji. I to nas nije sprečilo da vidimo sjajan fudbal i još bolji gol Olivijea Žirua. Makazicama!

Igrao se 68. minut utakmice kada je Čelsi krenuo u kontranapad. Lopta je krenula po levom boku, odakle je upućen centaršut negde na ivicu kaznenog prostora. Nakon mnogo odbitaka, vinula se visoko u vazduh i počela je da pada negde na desetak metara gde se nalazio Olivije Žiru, koji je bio potpuno sam.

Napadač Čelsija nije razmišljao ni jednog trenutka. Krenuo je da udari loptu makazicama i to je uradio na zaista fantastičan način. Lopta je bukvalno ušla uz desnu stativu, a golman Jan Oblak je bio potpuno nemoćan i zatečen.

Dobro poznati i nama pomalo omraženi Feliks Brih je pokazao da je ovo bila ofsajd pozicija, ali je VAR na svu sreću reagovao i ispravio grešku njega i njegovog pomoćnika.

Uostalom, pogledajte i sami ovu majstoriju francuskog napadača...

Video: Analiza meča FK Spartak i FK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 442

    23. februar 2021 | 23:36

    Majstor ostaje majstor

  • aaa

    24. februar 2021 | 00:13

    Nadam se da će Chelsea proći ovaj atletiko Madrid koji već godinama ubija fudbal u pojam sa svojom užasnom igrom koja umrtvi sve živo od 0-2 ceo život igraju daju gol i povuku se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA