≫ 

Toti: Pre bih izvršio samoubistvo nego napustio Romu

On je sebe nazvao "poslednjim Mohikancem"

  • 0
Italy Soccer Roma Totti Leaves Foto: Tanjug/Ap

Bivši kapiten i funkcioner Rome, Frančesko Toti, rekao je da bi se pre ubio nego napustio "vučicu", te da je bio primoran da 2019. godine izađe iz borda direktora kluba.

- Pre bih izvršio samubistvo nego što bih napustio Romu. Zamišljao sam da ću u Romi ostati zauvek, a onda su me stavili u takvu situaciju da napravim odluku koju nikada ne bih doneo. Sada patim izvan kluba i nikada nisam ni učestvovao u odlukama kada sam bio u njemu - rekao je Toti.

Velikan italijanskog fudbala je ovaj razgovor vodio sa bivšim kolegom iz reprezentacije, Bobom Vijerijem, a njemu je i rekao da situacija u rimskom klubu nije za pohvalu.

- Roma je i dalje u rukama stranaca, trener i sportski direktor su stranci... Bilo bi mnogo učinkovitije da je u klubu neko ko zna sve o Romi, to je ono što nedostaje u ovom momentu - kazao je Toti.

On je sebe nazvao "poslednjim Mohikancem" uz činjenicu da njegov ponovni povratak u Romu, u bilo kojoj ulozi, neće biti moguć sve dok je establišment isti u klubu iz Rima.

Video: Analiza meča FK Spartak i FK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA