Tami Abraham ne želi novi ugovor s Čelsijem!

Engleski napadač ne želi da produži ugovor koji mu ističe 2023. godine

  • 5
Tami Abraham Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Čelsija i nacionalnog tima Engleske, Tami Abraham ne želi da potpiše novi ugovor sve dok klub želi da dovede Erlinga Halanda, navodi Atletik.

Čuveni agent Mino Rajola je izašao u javnost s izjavom da od deset klubova koji mogu priuštiti Halanda u ovom trenutku, čak četiri dolazi iz Engleske. Nagađanja su krenula, a prema nekim izvorima, najbliži tom transferu su Mančester junajted, odnosno Liverpul. Šta ako se Čelsi ubaci u priču?

Nakon pobede protiv Atletika iz Madriga u okviru 1/8 finala Lige Šampiona, trener "Plavaca" Tomas Tuhel je imao samo reči hvale za strelca jedinog pogotka Olivijea Žirua.

- Ukoliko ga viđate na dnevnom nivou, ne možete biti iznenađeni. Njegovo telo i njegove fizikalije su na savršenom nivou. On uživa na treninzima, uživa jer je profesionalni fudbaler. Žiru je igrač koji je miks ozbiljnosti i uživanja, bilo kada je u prvom timu ili kada uđe s klupe on je veoma bitan faktor.

Žiru koji trenutno ima 34 godine, ima ugovor koji mu ističe na kraju sezone, ukoliko on potpiše nov, a Čelsi nekim čudom uspe da privoli Halanda da im se pridruži, jasni su razlozi zašto Tami ne želi da ostaje.

Abraham je pod Tuhelovom palicom odigrao tek pet utakmica, od kojih je u samo jednoj odigrao svih 90 minuta. U okviru prethodnog kola protiv Sautemptona, Ejbraham je zamenjen na poluvremenu.

Ovo je sigurno još jedan razlog zašto s velikim nestrpljenjem očekujemo leto i prelazni rok, desiće se ogromne promene u svetu fudbala.

Podsetimo kako bi takođe transfer Mesija mogao da pokrene lavinu.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jd

    24. februar 2021 | 13:02

    Kam tu red star bro

  • dejan karaburna

    24. februar 2021 | 21:13

    Nema tu promena nekih para se nema bice ih sve manje. Corona je ubila sport gotovo je. Kriza ce trajati jos 10 godina. Ko je lud vise da trosi pare na igrace uzece se iz podmlatka napadac neki i cao. Kakvi Abrahami i Holandi to vise niko ne kupuje.

  • 123

    24. februar 2021 | 12:41

    Ko je Tami Abraham?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA