Stanković pred revanš sa Milanom: Da mi je ovo neko rekao pre godinu dana...

Osvrnuo se na veoma dobre Intera čiji je dres nosio sa dosta uspeha

  • 10
Dejan Stanković Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković naveo je, za italijanske medije pred revanš sa Milanom u Ligi Evrope, da crveno-beli ne idu spuštenog garda u grad mode.

- Milan je, bez dvojbe, favoriti, ali ne razmišljamo unapred o porazu. Da mi je neko rekao pre godinu dana da ćemo se boriti za prolaz u još jednu fazu Lige Evrope, da vodim ekipu u kojoj sam stasao sa klupe, ne bih mu verovao. Remi sa Milanom je mnogo značio mojim igračima, klubu i našim ljudima. Pogotovo, imajući u vidu da nismo odustali ni nakon što smo imali igrača manje - kazao je Stanković.

Osvrnuo se na veoma dobre Intera čiji je dres nosio sa dosta uspeha.

- Poštujem Inter i veoma sam srećan zbog njegovog uspeha. Lepota života je u tome što sam ostavio dobra sećanja bivšim saigračima i ljudima tamo, uvek sam davao srce na terenu. To je bila grupica šampiona kojoj sam pristupio sa maksimalnim respektom. Svi zajedno smo, sa navijačima, napisali neke prelepe stranice istorije i osvojili sve što se moglo osvojiti - izjavio je Stanković.

Inter je u poslednjem prvenstvenom duelu, šta više, rutinski slavio protiv Milana.

- Inter je je odigrao veoma dobro, što bi kod nas u Srbiji rekli, držali su sudbinu u svojim nogama. Možete videti da je to delo Antonija Kontea, tvrdom momku koji nikada ne odustaje. On je sjajan trener i sviđa mi se kako vodi tim, unapredio ga je. Inter je organizovan i uvek zna u kojem smeru ide. Naravno, to je snažna ekipa sama po sebi, ali glavnicu su stekli velikim radom - naglasio je Stanković.

Deki je, za kraj, naglasio da bi voleo da vidi Skudeto u rukama Intera.

- U ovom momentu, sve zavisi od Intera jer drži čelo tabele. Pobede protiv Juventusa, lacija i Milana su dobre za samopouzdanje, a sve što pričam, pričam kao navijač i bivši igrač kluba. Ponoviću šta sam rekao i ranije - Nadam se svim srcem da će Inter osvojiti Skudeto - zaključio je Stanković.

Video: Borjan: Pokušaćemo da zaustavimo i pobedimo veliki Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    24. februar 2021 | 12:32

    Secam se one poruke kad si saopštio da si postao trener i gledamo te danas, svaka cast koliki napredak za samo godinu dana, bice ti veliki strucnjak

  • Mirjana

    24. februar 2021 | 11:37

    Samo hrabro ljubavi Zvezdo

  • .....

    24. februar 2021 | 12:14

    Ovaj stankovica vise se pise o njemu nego o vucicu vise nezna se koje gori smarac strasno i zalosno samo si mi se ti nesto nado samo tvoji momci ginu svi drugi klubovi ne igraju fudbal samo zvezdini prestani vise da smaras ljudi i da pravis cirkus od vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA