Drulović o odlasku sa mesta selektora: "Taj koji je bio protiv mene, bio je protiv srpskog fudbala"

"Piksi ima autoritet, očekujem da će biti bolje nego do sada", dodaje Drulović

  • 4
Ljubinko Drulović Foto: MN Press

Srbija je konačno dobila novog selektora fudbalske reprezentacije. Nakon što je klupu još tokom prethodne godine napustio Ljubiša Tumbaković, došao je njegov zamenik u vidu Dragana Stojkovića Piksija, koji će predvoditi Orlove u predstojećim kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

Kako navodi nekadašnji vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović, on je jako zadovoljan što je neko kao Piksi došao na klupu.

- Piksi je veliko ime i ima autoritet, tako da očekujem da će da bude bolje nego što je bilo do sada – istakao je on za TV „Prva“.

On je sa reprezentacijom Srbije do 19 godina starosti osvojio Evropsko prvenstvo, ali mu to nije bilo od pomoći kada je preuzeo seniorski tim, pošto je napustio kormilo vrlo brzo.

- Svi treneri koji su napravili uspehe su sklonjeni sa strane zbog toga. Teško je opisati, ima mnogo uticaja oko srpskog fudbala. Možda ima ljudi koji ništa nisu dali srpskom fudbalu, ali imaju uticaj na to koliko će selektor trajati i koji će selektor da dobije šansu. Nemamo kontinuitet – dodao je Drulović.

On zaključuje da nije bio zadovoljan ophođenjem čelnika Fudbalskog saveza Srbije dok je sam bio na čelu reprezentacije.

- Ja sam kao v.d. selektora vodio Srbiju na četiri meča, igrali smo odlično, imao sam dogovor da nastavim posao. Lobi oko FSS je učinio sve da ja ne ostanem selektor. To je moje lično mišljenje, ali taj ko je u tom trenutku bio protiv mene – bio je protiv srpskog fudbala – zaključuje Drulović.

Video: Sporne situacije u Humskoj: i Radnik i Partizan oštećeni za penal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    24. februar 2021 | 16:07

    Jeste. Ti si nam bio spas. Pa ti nepismeni covece ne znas ‘da kazem’ dve prosto ‘da kazem’ prosirene recenice ‘da kazem’ da sastavis!!!

  • Xyz

    24. februar 2021 | 16:29

    Potpuni je čovek u pravu. Mnogo je onih koji se pitaju i dinose odluke a pojma o fudbalu nemaju, kao baba Stojka iz Strmoklišta.

  • Grobar

    24. februar 2021 | 18:26

    Cuti video sam te u partizanu protiv ausburga..imamo 2gola fore i tvoja taktika otera nas u bunar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA