Ronaldinjo se oglasio prvi put posle smrti majke: "Nastaviće da daje svetlost našim životima zauvek"

Jedan od najboljih fudbalera na svetu bio je jako potresen zbog iznenadnog gubitka

  • 0
Ronaldinjo

Foto: AP/Tanjug

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Ronaldinjo, izgubio je majku pre samo nekoliko dana, nakon što se njeno stanje zbog posledica zaraze koronavirusom zakomplikovalo, pa je preminula u bolnici 71. godini. Ona je bila u jedinici intenzivne nege još od decembra prošle kalendarske godine.

Veliki broj fudbalera širom sveta pohitao je da izrazi saučešće Ronaldinju, koji se tek danas oglasio o svemu putem društene mreže Instagram. Ukratko je odao počast majci, koja je bila veoma zaslužna za sve što je Brazilac postigao tokom svog života.

- Moja majka bila je inspiracija, snaga i radost za sve koji su je poznavali i znam da će nastaviti da daje svetlost našim životima zauvek. Sa snagom koju nam je pokazala, nastavićemo svoj put. Hvala – napisao je Ronaldinjo.

Ronaldinjo je prisustvovao sahrani Dona Angeline tokom jučerašnjeg dana zajedno sa svojim bratom Robertom i sestrom Deizi. Mediji pišu da je fudbaler bio izuzetno potresen čitavim događajem.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho)

 

Jedan od onih koji je odao omaž Ronaldinjovoj majci bio je fudbaler Lids junajteda, Rafinja, koji dolazi iz istog naselja u Porto Alegreu u kojem je odrastao poznati igrač. Njegova porodica je takođe jako bliska sa Ronaldinjovom, zbog čega je nakon jučerašnjeg gola u 82. minutu skinuo dres i pokazao majicu sa posebnom posvetom.

- Mnogo snage želim porodici Asis Moreira. Počivaj u miru, Dona Migelina – pisalo je na Rafinjinoj majici, koji je takođe izrazio saučešće kroz brazilske medije.

On je za Globo Esporte izjavio da je na teren kročio sa mislima o Dona Migelini, zbog čega je imao dodatni motiv da se upiše u strelce.

- Danas sam igrao posebnu utakmicu. Ušao sam na teren sa velikom tugom zbog smrti Dona Migeline. Svi koji nas znaju, razumeju da su naše porodice uvek bile bliske i svi su je voleli. Bila je jako draga osoba, majka najvećeg idola. Nadam se da joj je dobro na onom svetu. Posvećujem ovaj pogodak čitavoj porodici. Uvek ćemo biti zajedno – rekao je Rafinja.

Video: Borjan: Pokušaćemo da zaustavimo i pobedimo veliki Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA