≫ 

"Ujedinjeni na Zvezdu, potrebna nam je reakcija": Fudbaler Milana mobiliše saigrače pred revanš

Crveno-beli u četvrtak idu na "ranjenog lava"

  • 2
rafael leao Foto: MN Press

Fudbaleri Milana nemaju kud posle tri utakmice bez pobede, tri bolna ishoda protiv Specije, Zvezde i Intera, u kojima je tim Stefana Piolija dobrano uzdrman. Neko bi možda pomislio da Zvezdi revanš sa "rosonerima" stiže u idealnom trenutku, ali da li je baš tako?

Iz tabora Milana stiže samo jedna poruka pred meč sa crveno-belima u okviru 1/16 finala Lige Evrope.

- Jedinstveni smo i želimo reakciju - poručio je jedan od glavnih aduta "rosonera", Portugalac Rafael Leao.

Milan je do pre samo deset dana bio u velikom naletu, duo vremena bez poraza na svim frontovima, a onda je pretrpeo šamar u Speciji, pa šamar u Beogradu u 93. minut, i na sve to debakl u gradskom derbiju sa Interom.

FK Crvena zvezda - FK Milan Foto: Marko Jovanović

Prem tome, vrlo je lako pretpostaviti koliko su igrači Milana naoštreni pred meč sa Zvezdom, da pobedom prekinu ovaj niz i povrate samopouzdanje.

- Kao pred svaki meč, mi smo Milan, idemo na pobedu. Želimo daleko da doguramo u ovom takmičenju. Nismo slabiji zbog toga što smo izgubili ve utakmice, radimo svaki dan i želimo da odigramo dobro sutra.

Leao je u prvoj utakmici sa Zvezdom odigrao drugo poluvreme, pšto ga je Pioli veo umesto Rebića. Videćemo da li će Portugalac u revanšu dobiti poverenje od starta.

- Osećam se dobro na poziciji centralnog ofanzivca, ali na treneru je odluka gde će da me stavi da igram. Želim da pomognem ekipi i da dam sve od sebe. Ako mogu da asistiram, ili da dam gol, još bolje, ali pobeda je jedino što se računa - kaže Leao.

Pred meč sa Zvezdom poziva na zajedništvo.

- Želim da se zahvalim Pioliju što veruje u mene. Atmosfera u ekipi je dobra, ujedinjeni smo, nismo odigrali dobro poslednje dve utakmice u Seriji A, ali sad želimo reakciju. Ima mnogo mladih igrača u ovom timu, verujemo jedni drugima, i želimo da sa ponosom nosimo ovaj dres.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovo

    24. februar 2021 | 19:12

    Eto vsm tudjmanovaca neka vam pmognu ali Velja Nevolja ne moze iz opravdanih razloga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA