Platio automobil 550.000 evra, a nema osiguranje?! Mendiju policija zaplenila skupoceni Lamborgini

Moći će da ga vrati kad pokaže dokaz o uplaćenoj polisi

  • 2
Lamborghini, Bendžamin Mendi Foto: Youtube / Printscreen

Mančester siti igra fenomenalno na svim poljima, gotovo da se ne pamti datum kada su poslednji put izgubili, ali je Benžaman Mendi uspeo da upadne u velike probleme sa zakonodavnim vlastima već nekoliko puta tokom ove pobedničke serije Građana.

Prethodno je bio otpužen da je prekršio lokdaun koji je na snazi u Velikoj Britaniji, u svoj stan je pozivao devojke iz drugih zemalja, a sada britanski San piše da ima velikih problema zbog činjenice da svoj automobil vozi bez ikakvog osiguranja.

On policiji nije mogao da pokaže dokumentaciju, koja bi pokazala da je njegov automobil vredan 475.000 funti (550.000 evra) osiguran, tako da su nadležni organi rešili da ga zaplene. Takođe, Mendi je morao da plati kaznu od 1.000 funti za navedeni prekršaj, ali to svakako neće imati neki uticaj na njegov novčanik.

Dobio je i šest kaznenih poena, ali će moći da vozi, ukoliko dokaže ili uplati osiguranje. Zbog svega toga, Lamborgini koji on poseduje, a kakvih je samo 900 na čitavom svetu, neće otići na auto-otpad. To je samo jedna u nizu glavobolja za njega, pošto u Sitiju gotovo da ne dobija adekvatnu šansu zbog brojnih povreda, a na njegovo mesto su uskočili Zinčenko i Kanselo kao standardni igrači.

Video: Predsednika Evropske atletske federacije, Dobromir Karamarinov, na Serbian open miting-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA