Siniša uzeo još 750.000 evra od bivšeg kluba, sad im je sve naplatio

Miha je, podsetimo, tužio Sporting zbog jednostranog raskida saradnje

  • 0
Siniša Mihajlović

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović je ovih dana dobio pravnu bitku protiv svog nekadašnjeg kluba. Tako da će uskoro u svom novčaniku imati gotovo 750.000 evra više, pošto je sud u Lozani doneo odluku da će Sporting morati da mu isplati sve do poslednjeg centa zbog potpisanog ugovora, koji nikad nije ni aktiviran.

Mihajlović je bio smenjen, a da nije ni počeo da radi, usled previranja u Sportingu, posle prethodnog napada na igrače u maju 2018. godine. Tada je i predsednik koji ga je doveo bio prinuđen da podnese ostavku, a novo rukovodstvo je umesto Mihe dovelo Marsela Kajzera. On je osvojio oba domaća kupa, pa je predsednik Varandas to uzeo podlogu da je doneo sasvim dobru odluku, ali je Sporting bio treći i ispao iz Lige Evrope posle zimskog odmora, od ekipe Viljareala.

Nekadašnji predsednik Karvaljo nije mogao ništa da učini, ali je Mihajloviću u korist išlo to da je potpisao ugovor za tri miliona evra. Sporting je to probao da ospori, a na kraju su mu isplatili nešto više od dva miliona, ali Srbin nije odustao, pošto je tražio sve do kraja.

I Sud u Lozani je presudio u njegovu korist, pa će mu se na računu uskoro pojaviti novih 750 000 evra.

Video: Veselin Jevrosimović otvorio atletski Serbian open miting u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA