Al Ahli duguje ogroman novac Ljubomiru Fejsi, srpski fudbaler im poslao poslednje upozorenje

Moguće je da će doći i do rastanka, ako se dve strane ne dogovore

  • 0
Ljubomir Fejsa Foto: MN Press

Privukao ga je Al Ahli milionskom ponudom, ali Ljubomir Fejsa ima problema da do tog novca dođe, jer je sam klub ispao krajnje nekorektan. A naš fudbaler nije jedini, pošto su se i brojni drugi igrači u poslednje vreme žalili kako im je neophodno dosta vremena kako bi naplatili svoja potraživanja od klubova sa Bliskog Istoka.

Priča o slučaju Ljubomira Fejse došla je do španskog Asa, koji piše da je srpski fudbaler rešio da pošalje upozorenje saudijskom klubu pismenim putem i da će raskinuti ugovor ukoliko mu se ne isplate zaostala dugovanja.

U pitanju definitivno nije mala suma, pošto je Fejsa rešio da presavije tabak i uputi opomenu. Treba napomenuti da je on trenutno nezamenljiv član startne postave u timu Vladana Milojevića i preskočio je svega dve utakmice u decembru. Na ostalim je bio na terenu svih 90 minuta.

On je karijeru započeo u sada već ugašenom Hajduku iz Kule, a zatim je igrao za Partizan, Olimpijakos, Benfiku i Alaves, pre nego što se odlučio da obuče dres Al Ahlija prethodnog leta.

Video: Predsednika Evropske atletske federacije, Dobromir Karamarinov, na Serbian open miting-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA