≫ 

Stanković se javio sa mesta uspeha: "Niko ne može da nam oduzme nadu u prolaz dalje, govorim realno"

Trener Zvezde govorio pred sutrašnji meč sa Milanom

  • 9
dejan stanković Foto: MN Press

Lep je osećaj što sam na stadionu gde sam igrao 10 godina. Tada nisam ni pomislio da ću se vratiti kao trener Zvezde, rekao je večeras u Milanu trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

- Zaista, velika emocija za mene, stanujem 300 metara odavde. Ovaj meč je lepa prilika za nas i rekao sam mojim momcima da je meč protiv Milana nagrada, premija, šansa da se pokažemo, a siguran sam da ćemo se pokazati - rekao je Stanković na konferenciji za medije, uoči sutrašnje revanš utakmice šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana.

Prvi meč dva rivala u Beogradu završen je rezultatom 2:2.

- Neće biti lako, čeka nas 90 minuta borbe, nećemo se predati i niko ne može da nam oduzme neku nadu da idemo dalje. To ne govorim kao pesimista nego kao realista - kazao je on.

Na pitanje da li Zvezda može nešto da "prepiše" od Intera i Specije, koji su bili bolji od Milana u Seriji A, Stanković je rekao:

- Nerealno je prepisati, Zvezda i Inter su različite ekipe. Isto ne može ni od Specije. Nemamo dodirnih tačaka, ali na tim utakmicama smo videli da Milan može da bude ''ranjiv'', kopiranje bilo čega nije realno - kazao je Stanković i ističe da je Milan favorit.

- Njima je i 0:0 dovoljno. Ali, mi hoćemo da igramo hrabro i pametno. Nema zaletanja, zatvaranja očiju, pa da se olupamo. Pokazali smo da znamo da igramo na rezultat, i kad se branimo i kad napadamo - rekao je Stanković i dodao da neće sada da priča kakav je osećaj imao kada je ponovo izašao na teren San Sira, gde je dugo igrao za Inter.

- Žao mi je što momci nisu osetili ni punu Marakanu, a neće ni San Siro. Jednog dana ćemo pričati o tome kako sam se ja osećao - zaključio je Stanković.

Utakmica između Milana i Zvezde igra se sutra od 21 sat.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😉🙂

    25. februar 2021 | 06:09

    Bakajoookoooo 💪🍻 brate nas zgazi ih i rasrafi ih sve ! Idemo bre !🔴⚪🔴⚪❤💪🇷🇸🇷🇸🇷🇸 🙂

  • dejan karaburna

    24. februar 2021 | 21:07

    Deki Indijanac

  • Lejla

    24. februar 2021 | 22:28

    []...stalno pratim fudbal...od kad su mi rekli da imam dobre noge...što ću...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA