≫ 

Fudbaleri Zvezde se prošetali hodnicima čuvenog "San Sira", pa odradili večernji trening pred Milan

Svi su bili oduševljeni onim što su zatekli na dobro poznatom stadionu

  • 11

Fudbalere Crvene zvezde sutra na "San Siru" očekuje revanš duel šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana. Iz Beograda su u Italiju poneli veoma pozitivnih 2:2, nakon gola Milana Pavkova u nadoknadi vremena. Stoga izabranici Dejana Stankovića imaju čemu da se nadaju na Apeninskom poluostrvu.

Oni se polako, ali sigurno pripremaju za veliki okršaj sa italijanskim velikanom, koji je minulog vikenda doživeo pravi debakl u Derbiju dela Madonina. Inter je na istom ovom stadionu slavio rezultatom 3:0 i tako se dodatno "odlepio" u borbi za titulu.

Fudbaleri Crvene zvezde su ove večeri imali priliku da se prošetaju kroz zaista sjajne hodnike "San Sira", pre nego što su po prvi put istrčali na travnatu podlogu u pripremi za večerašnji meč.

Može se videti da su i sami fudbaleri crveno-belih bili oduševljeni onim što su videli na "San Siru". Ostaje jedino veliki žal što publika neće biti dozvoljena na utakmici, baš kao što je to slučaj bio u glavnom gradu Srbije. Sigurno je da bi atmosfera bila fantastična.

Video: Fudbaleri Zvezde odradili trening pred Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    24. februar 2021 | 22:01

    Nije lepo kao u tunelu na Marakani ali izdrzat ce😄😄😆😆

  • Wiesse

    24. februar 2021 | 22:15

    Koliko samo vesti o zvrzdi u fudbalu, a kosarka sad nista ? Jedna jedina vest kad je zalgiris pobedio. Kako vas nije sramota

  • Lejla

    24. februar 2021 | 23:42

    Prolaznici ste samo u tom tunelu bili...nekad za trenutak sretan san ste snili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA