≫ 

Evo gde možete uživo da gledate meč Milana i Crvene zvezde

Odlučujuči duel za crveno-bele

  • 9
FK Crvena zvezda - FK Milan Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u četvrtak revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana.

Trener Dejan Stanković put Milana poveo je 21 igrača, među kojima je Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine.

Na spisku su Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Filipo Falko, Aleksandar Katai, El Fardu Ben, Željko Gavrić, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Aleksa Vukanović i Nikola Krstović.

Revanš meč između Milana i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat, a prvi susret u Beogradu završen je 2:2, a utakmicu možete da pratite u direktnom prenosu na Areni sport 1 i RTS 1.

Takođe, tesktualni prenos meča biće na Telegrafu.

Video: Fudbaleri Zvezde odradili trening na San Siru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina

    25. februar 2021 | 10:03

    Sta god da uradimo i ovo je uspeh.Vidimo Barcelonu i Lacio koji gube sa tri razlike kuci.Krivo mi je samo sto nije bilo publike,jer nama vise znace navijaci nego njima.Ali u doba korone ovo je veliki uspeh,jer se igrala celo leto po jedna utakmica.Pitanje je gde bi i mi i ostali nasi klubovi zavrsili.Ali licno mislim da je bolje igrati ligu evrope nego ligu sampiona.Ali je problem sto sledece godine za nase klubove nece biti liga evrope.Ali kod nas je problem sto svako navija protiv svakog kluba naseg u evropi.I milije mu je da ispadne protivnicki klub nego svoj da prodje.

  • Srbin

    25. februar 2021 | 06:25

    državni mutant me ne zanima.

  • Дејан Младеновић

    25. februar 2021 | 10:04

    Јел има неки тв програм који не преноси утакмицу удбаша?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA