≫ 

Mrkela u bolnici zbog korona virusa

Sportski direktor Zvezde je preventivno hospitalizivan, jer spada u rizičnu grupu, ali nije teži oblik virusa

  • 16
Mitar Mrkela Foto: Printscreen/You Tube/FK Crvena zvezda

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, oboleo je od korona virusa. Nije otputovao sa ekipom u Milano, jer je neposredno pre puta osetio simptome i morao da ostane u Beogradu.

Svi se nadaju da nije u pitanju ništa ozbiljno i da će ga fudbaleri obradovati pobedom na “San Siru”. Kako saznajemo, nije teži oblik virusa, ali je Mrkela otišao preventivno u bolnicu.

Sportski direktor Zvezde spada u rizičnu grupu, jer ima problem sa srcem, s obzirom na to da ima ugrađena tri stenta kako je sam otkrio.

- Malo njih zna da ja imam tri stenta i to nikada nisam eksponirao. Zvezda je mnogo zahtevna i traži maksimum od svakog čoveka - zaključio je Mrkela.

Podsetimo, pre nekoliko dana Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela su 4. februara primili vakcinu protiv korona virusa i tako dali primer svojim igračima i svim zaposlenima da se zaštite od kovida.

Video: Terzić i Mrkela se vakcinisali protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexi

    25. februar 2021 | 00:00

    Dobre te vakcine, šta bi tek bilo da se nije pelcovao? Živeo preCednik i sve vakcine koje su nam nabavili i obezbedili, da živimo i da pobedimo ovu sigurnu smrt za sve, ovu pošast . Svi bi pomrli, a sad možda nećemo.

  • sanja

    25. februar 2021 | 07:55

    Pre 20 dana se vakcinusao, sad ima koronu?!?Sta se desava... preventivno u bolnicu, to ne razumem

  • Pančevac

    25. februar 2021 | 08:01

    Preventivno?! Ljudi u mom okruženju, svi stariji od njega, su se mučili kući više od mesec dana sa upalom pluća uz obrazloženje da im ne treba kiseonik pa mogu sve kući...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA