Nesreća u Alisonovoj porodici: Golmanu Liverpula nestao otac, kasnije stigla vest da se udavio

Velika tuga za jednog od najboljih igrača Redsa

  • 0
Alison, Liverpul

Foto: AP/Tanjug

Strašne vesti ovog jutra stižu iz Brazila. Otac jednog od najboljih golmana planete u ovom trenutku, Alisona Bekera, udavio se u jezeru u blizini svog doma, nakon što je prethodno proglašen nestalim na ovom području.

Kako je preneo ESPN Brazil pozivajući se na Rojters, otac golmana, Žoze Beker udavio se u jezeru oko 17:00 časova po lokalnom vremenu. Vatrogasna služba je poslala ekipu, kako bi ga pronašli, da bi koji minut pre ponoći otkrili telo u jezeru u blizini grada Rinkao do Inferno.

Nema pretpostavki o eventualnom samoubistvu, već vlasti pretpostavljaju da je samo reč o nesrećnom slučaju i da se Žoze Beker udavio.

- Sa velikom tugom smo primili vest o smrti Žozea Agostinja Bekera, oca naših bivših golmana Alisona i Murijela – potvrdio je stravičnu vest Internasional na svom Tviter profilu, a pritom je izrazio saučešće porodici i dvojici braće.

 

Liverpul će se za vikend sastati sa Šefild junajtedom i vrlo je moguće da će Jirgen Klop poštedeti svog najboljeg golmana u tom meču zbog navedene situacije. Podsetimo, i sam trener Redsa imao je nesrećan slučaj u svojoj porodici, pošto mu je nedavno preminula majka, a zbog restrikcija zbog koronavirusa, nije mogao da ode na sahranu.

Video: Stanković: Sigurno da neće biti lako ... nećemo se predati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA