≫ 

Tako je to kada ti jedan od najboljih svih vremena traži dres, golman Elćea ostao potpuno zbunjen

Edgar Badija je na kraju rado predao dres Argentincu

  • 0
Lionel Mesi i Edgar Badija

Foto: Twitter / Printscreen

Barselona je kasno sinoć uspela da savlada Elće relativno lako i da se „oporavi“ posle neočekivanog remija sa Kadizom na svom terenu. Dva pogotka postigao je Lionel Mesi, koji je nastavio svoj golgeterski niz, ali to nije stvar koja je privukla najviše pažnje.

Naime, ono što je upalo u oči javnosti, desilo se nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, kada su igrači počeli da razmenjuju dresove na terenu. Golman Elćea, Edgar Badija prišao je Mesiju kako bi zatražio njegov dres i kako bi ga pozdravio.

Naravno, Argentinac je bez trunke razmišljanja Badiji ustupio dres u kojem je nastupao, a onda je ostao potpuno zatečen – Mesi je želeo njegov dres zauzvrat! Golman Elćea je bio u potpunoj neverici, na trenutak je zastao, ali je potom veoma rado najboljem igraču Barselone „uzvratio“ poklon.

 

Nakon kraćeg pozdrava, dvojica igrača su se rastala, a Badiji će u uspomeni sigurno ostati lep susret sa jednim od najboljih fudbalera koji je ikada kročio na terene širom planete.

Video: Španović: Serbian open postaje miting svetske klase

U Pragu bez golova, sada je red da Lester pokaže da je kvalitetniji sastav – kec se plaća kvotom 1,60, u kombinaciji 3+ raste do 2,30. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Lester – Slavija Prag.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA