≫ 

Ibrahimović na Sanremu bitniji od Zvezde: Naslovne strane italijanskih listova pred meč na San Siru

Prelistavanje Italijanske štampe pred veliku utakmicu

  • 2
Crvena zvezda Milan naslovne strane

Foto: Marko Jovanović, tuttosport.com, gazzetta.it, corrieredellosport.it

Italijanski mediji, bar kada su naslovne strane najuticajnijh listova, ne daju ni najmanji značaj utakmici između Crvene zvezde i Milana, a to se može videti i po izgledu njihovih prvih strana.

Ukoliko pogledamo naslovne strane vodećih sportskih listova, Korijere delo Sport, Gazetu i Tuttosport, gotovo da ne možemo videti ni reč o duelu s Crvenom zvezdom.

Glavna tema u Italiji trenutno je utakmica Atalante, koja je izgubila od Real Madrida sa 0:1 u okviru prvog meča osmine finala Lige Šampiona.

Tek u ćoškovima naslovnih strana nekih listova može se primetiti slika Zlatana Ibrahimovića i naslov u kom se potvrđuje da neće biti u startnoj postavi večerašnjoj utakmici, međutim, kao mnogo bitnija tema se navodi da će Zlatan nastupati na festivalu Sanremo.

Zvezda i Milan imaju veliku istoriju iza sebe, igrali su i legendarne mečeve, a Milan je upravo posle mečeva sa Zvezdom dva puta postajao prvak Evrope.

Posle čuvene magle 1988 u Beogradu, koja je od Rosonera napravila veliki klub, potom ponovni susret ovih ekipa bio je 2006. u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, a i sada je došlo vreme za još jedan susret dva bivša šampiona Evrope.

U prvoj utakmici, koja je pre sedam dana odigrana na stadionu "Rajko Mitić", Zvezda je uspela da u nadoknadi dođe do nerešenog rezultata sa igračem manje. Pavkov je glavom u 92. minutu postigao gol za 2:2.

Došlo je vreme za revanš, sve oči fudbalskih fanova u Srbiji uprte su ka San Siru, dok Italijani trenutno očigledno imaju bitnije teme od duela Milan - Zvezda.

Ajaks ima 2:1 iz prvog meča i Dušana Tadića u formi. Kec vredan kvote 2,20, tip 3+ je sigurnija varijanta sa 1,65. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Ajaks – Lil.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan76

    25. februar 2021 | 11:12

    Samo kad bi zvezda izgubila to bi bilo super jer ne treba nam to 15 mesto i ne treba nam dva predstavnika u Ligi sampiona a pogotovo ne Partizan. Oni su godinama gurali zvezdu na dno tako da ne mora zvezda nikoga da sad gura na povrsinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA