≫ 

Stanojević o pričama da ne voli strance, statusu Sume, mečevima Inđije i Zvezde, VAR-u, koroni...

Mnogo pitanja stiglo je za trenera Partizana na konferenciji pre meč protiv Inđije

  • 12
Aleksandar Stanojević Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana u petak od 13 časova gostuju Inđiji u meču 24. kola Superlige, a pred ovaj meč konferenciju za medije održao Aleksandar Stanojević.

On je rekao da zbog bolesti ne može da računa na Zdjelara i Uroševića, kao i da Brežančić ima problem od ranije.

- Zdjelar ima koronu, Urošević je van stroja zbog bolesti, Brežančić ima problem od ranije. Zdjelar nam mnogo znači, kao i Urošević, testiraće se na svaka tri-četiri dana, dobro se osećaju što je najbitnije - rekao je Stanojević.

Usledilo je pitanje o statusu Sejdube Sume.

- Mislim da je to lepo objasnio Ivica Iliev, dao je izjavu tim povodom, stav kluba znate, Suma je važan igrač za nas i on će biti u protokolu za meč sa Inđijom.

Otkrio je trener Partizana da se sada više pažnje usmerava na prekide nego što je to ranije bio slučaj.

- Strahinja Pandurović je između ostalog zadužen za prekide, verovatno je pratio Batu Mirkovića, jer je dugo radio sa njim. On to radi na svoj način, pomoćna igra zavisi od protivnika, za sada je to dobro, više poklanjamo pažnju tome nego ranije.

Dotakao se Stanojević i čestih rotacija u ekipi.

aleksandar stanojević Foto: MN Press

- Znate šta, moj stil je i uvek volim da imam više igrača u fokusu, stalno rotiram i zbog protivnika i ne možete da igrate sa istih 11 uvek, svi moraju da budu fokusirani, imamo i ove prijateljske utakmice koje su nam važne da svi budu u ritmu.

Predočene su mu afirmativne reči Marka Lomića i Almami Moreire.

- Lepo je naravno. Najvažnije je šta o vama misle ljudi koji su radili sa vama. Sada u jeku prvenstva ne volim hvalospeve, prija naravno, ali ne opuštamo se.

Upitan je još jednom Stanojević o glasinama po društvenim mrežama da ima animozitet prema strancima, pa je upitan kako gleda na činjenicu da je među prvima bio za strance pre 11 godina u Partizanu kada je želeo Šabalalu i Mfelu iz Južnoafričke republike.

- Da, da, Šabalala je tada bio aktuelan, kao i Mfela, išao sam i u Ekvador da pratim neke igrače. Stavio bih tačku na tu priču, uvek smo za činjenice, jasno smo pokazali na koga treba da računamo.

Novinari su pitali Stanojevića da li je za uvođenje VAR tehnologije u srpskom fudbalu

- Mi kao klub smo za VAR još od ranije, sigurno da poboljšava i smanjuje greške sudija, i sa VAR-om se greši, ali i ja nisam siguran za ovaj današnji fudbal, mislim da ubija emociju, imaš pun stadion i VAR, ne možeš ni da se raduješ, ja sam podeljenog mišljenja, ali za sada neka bude da sam za manje grešaka.

Inđija - Zvezda Stadion Inđije; Foto: Telegraf.rs

Jojić je u intervjuu pred meč rekao da ga plaši teren u Inđiji, pa je o tome upitan i Stanojević.

- Generalno Inđija, ima specifičan mali stadion, ne bih ulazio u druge stvari, mi u svaki meč ulazimo sa respektom prema protivniku, više razmišljamo sa kime ćemo da igramo, nego o tim stvarima na koje ne možemo da utičemo, ali videćemo kako će biti.

Stanojevića su pitali i da li je ledao meč Inđije i Zvezde, kada su otkinuli bod crveno-belima, a on je odgovorio da je gledao više mečeva Inđije protiv crveno-belih, uključujući i onaj kada su poraženi posle sumnjivih penala u završnici na Marakani.

- Znate šta, ja se ne plašim nikad, ali sam oprezan, gledao sam njihove utakmice sa Zvezdom i na Zvezdinom stadionu, kada su vodili na 5 minuta pred kraj. Teško je pobeđivati u kontinuitetu, oni su ozbiljna ekipa, bore se za opstanak, videćemo, spremamo se.

Partizan je u nizu od 12 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. Eventualnom pobedom protiv Inđije, prišao bi večitom rivalu Crvenoj zvezdi na tri boda, s tim da će crveno-beli imati dve utakmice manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pre će Arsenal do Lige šampiona kroz Ligu Evrope nego kroz Premijer ligu. Pobeda Tobdžija uplatu množi sa 1,82. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Arsenal – Benfika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    25. februar 2021 | 14:45

    E sta je opsesivno kompulzivni poremecaj Samrok Stanoja! Zvezda pa Zvezda

  • Pfc

    25. februar 2021 | 14:01

    Terzov i Ramadanijev drugar dosao da bude vecito drugi i da unisti sve strance i mlade igrace kojima nije menadzer Ramadani!Platices izdajnice za sva nedela koja cinis prema Partizanu!

  • Grobari

    25. februar 2021 | 14:02

    Sad ti vazan Suma a Ramadanijev rasisto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA