≫ 

I čuveni Kapelo upozorava Milan na opasne crveno-bele: „Neće biti lako protiv Crvene zvezde“

Iskusni stručnjak smatra da je Rosonere uzdrmao poraz u Derbiju dela Madonina protiv Intera

  • 1
Fabio Kapelo Foto: Printscreen Youtube

Odbrojavamo sitno do početka revanš meča između Milana i Crvene zvezde u Italiji. Ekipa Dejana Stankovića motivisana je da napravi iznenađenje na „San Siru“ i tako pokaže da onih 2:2 iz Beograda nisu nikakva slučajnost.

Italijanski mediji pohvalno su izveštavali o igri crveno-belih, upozoravajući Milan da večeras neće biti nimalo lako doći do pobede i prolaska u narednu fazu takmičenja. Pokazali su i dokazali fudbaleri Crvene zvezde da se zasluženo nalaze u nokaut fazi drugog po kvalitetu evropskog nadmetanja.

A poslednji u nizu koji se oglasio u vezi večerašnjeg meča je čuveni Fabio Kapelo. Dugogodišnji trener Milana, a potom Rome, Juventusa, Real Madrida, te reprezentacija Engleske i Rusije istakao je da Milan ne može tek tako da upiše pobedu protiv Zvezde unapred.

- Kada izgubite derbi, shvatite kakva je vaša vrednost. Na terenu se tada videla jasna razlika. Milan nikada ne razmišlja toliko o konačnom rezultatu, ali gleda da igra dobro. Mislim da neće biti lako protiv Crvene zvezde – istakao je Fabio Kapelo za italijanski Skaj Sports.

Utakmica između Milana i Crvene zvezde igra se večeras sa početkom od 21:00 čas, a sudiće je španski arbitar Hesus Gil Mancano, koji je Rosonerima sudio u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Rio Avea.

Posle beogradskih 2:2 Milan je izraziti favorit sa kvotom 1,53 na keca. Crvena zvezda pak nema izbora, mora da napadne, a kvota na 3+ iznosi 1,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Milan – Crvena zvezda.

Video: Fudbaleri Zvezde odradili trening pred Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    25. februar 2021 | 16:38

    Volim Zvezdu i navijači kažem da prolaze, ali iskreno Milan je bolja ekipa od Zvezde i sve ispod dva razlike za njih je puna kapa za Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA