≫ 

Dešavanja iz Milana: Pogledajte šta je sve obeležilo dan Zvezdinog gostovanja na San Siru

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport

  • 40
Dejan Stanković, FK Crvena zvezda, FK MIlan Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde od 21.00 na San Siru gostuju Milanu u meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Crveno-beli imaju nepovoljan rezultat iz prvog meča, pošto je na Marakani bilo 2:2, pa im odgovara samo pobeda ili remi u kojem postignu više od dva gola.

Mnogo je zanimljivosti bilo pre meča, a sve to, kao i sva ostala dešavanja iz Milana pred meča mogli ste da pratite na Telegrafu. U nastavku meč uživo možete pratiti OVDE.

Izašle su i zvanične postave:

Milan: Donaruma, Kalabrija, Tomori, Romanjoli, Dalo, Meite, Kesi, Kastiljeho, Krunić, Čalhanoglu, Leao.

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Pankov, Sanogo, Degenek, Gajić, Kanga, Srnić, Ben, Ivanić, Falčineli

Fudbaleri Zvezde su krenuli na San Siro

Žreb za 1/8 finala Lige Evrope već u petak

Ko će se naći na žrebu u Nionu - videćemo večeras, ali ono što je poznato ejste da je on predviđen za petak od 13 časova i da neće biti pobvlašćenih i nepovlašćenih. Prve utakmice su 11. marta, revanš sedam dana kasnije.

Italijanski mediji traže od UEFA da preispitaju ponašanje Dejana Stankovića!

Portal "pianetamilan", koji je usko povezan sa Rosonerima, tokom dana je napisao tekst u kom navode da je Stanković prekrišio anti - Covid kovid u sredu veče - jer se bez maske grlio sa navijačima Intera.

Navodi se da je Stanković ugrozio svoje zdravlje, ali i zdravlje svih ostalih učesnika utakmice.

Očekivane startne postave:

Još se čekaju zvanične startne postave, trebalo bi da izađu na sajtu UEFA sat i po pre početka meča, a za to vreme mi vam donosimo očekivane koje najavljuju italijanski i srpski mediji.

Milan: Donaruma, Kalabrija, Tomori, Romanjoli, Ernandez, Mejte, Kesi, Kastiljeho, Krunić, Čalhanoglu, Leao

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Pankov, Degenek, Gajić, Sanogo, Kanga, Srnić, Ben, Falko, Falčineli

Reč-dve o glavnom sudiji meča kog mnogi smatraju kontroverznim

Žil Mancano Printskrin: Youtube

Španski sudija Hesus Žil Mancano određen je za glavnog delioca pravde, a na ovom meču pomagati Dijego Barbero i Angel Nevado, dok će četvrti sudija biti Santjago Latre. Glavni VAR sudija je Alehandro Fernandez, a njegov pomočnik Havijer Estrada Fernandez.

Mancano je poznat po tome što je poslednjih nekoliko godina često bio na udaru Barselone, a upravo je nedavno u finalu Superkupa Španije isključio Lionela Mesija protiv Atletik Bilbaa. Zanimljivo, Mesi 2018. godine nije hteo da pruži ruku Mancanu posle meča protiv Đirone, jer je bio nezadovoljan njegovim suđenjem i načinom na koji je isključio Lenglea.

Takođe, jedan je od sudija koji će ostati upamćen po tome što se javno izvinio za svoje greške. Bilo je to u januaru 2020. godine posle meča Valensija - Barselona, kada je domaćem timu uputio izvinjenje što je nekoliko puta "sekao" igru umesto da pusti prednost.

Mancano je ove sezone sudio 18 utakmica u svim takmičenjima, po dva u LŠ i LE, a dao je ukupno četiri crvena kartona i svirao je 13 penala. Milanu je već sudio ove sezone, i to u onom legendarnom meču kvalifikacija protiv Rio Avea kada su Italijani dobili 11:10 na penale. Prethodno je svirao penal za Rosonere u 120. minutu kada je Čalhanoglu pogodio za 2:2.

Može li Zvezda da prekine niz Milana u međusobnim mečevima?

Ova dva tima su odigrala ukupno pet međusobnih duela i Milan je na svakom od njih postigao barem po jedan gol. S druge strane, Rosoneri su samo 2006. na San Siru uspeli da sačuvaju mrežu prpotiv Zvezde. Bilo je tada 1:0 za domaćina...

Donaruma slavi rođendan

Jedna zanimljivost: Golman Milana Đanluiđi Donaruma danas slavi 22. rođendan! Na gol Milana prvi put je stao sa 16 godina, tačnije 25. oktobra 2015. godine.

Ovako je izgledalo gostovanje Zvezde u Milanu 1988. godine

Prisetili su se navijači Zvezde i kako je to bilo prilikom prvog gostovanja crveno-belih u "gradu mode" kada su u Zvezdi igrali Piksi, Savićević Prosinečki...

Milan najavljuje meč s Ibrahimovićem na posteru

Iako u italijanskim medijima preovladava mišljenje da Zlatan Ibrahimović neće početi meč protiv Zvezde i da će ga Stefano Pioli čuvati za derbi protiv Rome sledećeg vikenda, Milan je na svom Instagram profilu pred ovaj meč objavio poster na kojem su možda i tri glavna aduta Rosonera - Zlatan Ibrahimović, Hakan Čalhanoglu i Frank Kesi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by AC Milan (@acmilan)

Dejan Stanković glavna zvezda u Milanu

Gde god se trener Zvezde pojavi u Milanu, dobija pozdrave od strane stanovnika ovog kluba. On je u Interu igrao 10 godina i živa je legenda ovog kluba, a i po završetku karijere je nastavio da živi u Milanu, gde ga ljudi obožavaju.

Gobeljić pred meč možda dobije injekciju

Na zagrevanju će se videti kako se Gobeljić oseća i u zavisnosti od toga, stručni štab će odlučiti da li će primiti injekciju i igrati pod blokadama meč na San Siru.

Devojka fudbalera Milana "probudila" italijanske novinare

Malo se na "Čizmi" piše o ovom meču, a interesantno je da je prva vest o Milanu na Gazeti napisana tek kada je devojka Tea Ernandeza objavila provokativnu fotografiju, koju možete videti treću u galeriji pred vama.

Aleksandar Kolarov posetio crveno-bele

Aleksandar Kolarov Foto: Crvenazvezdafk.com

Kapiten reprezentacije Srbije, koji igra za Inter, posetio je crveno-bele u hotelu u Milanu i poželeo im sreću pred meč protiv Rosonera.

Italijanski novinar izvređao Zvezdu

Italijanski novinar koji piše za portal posvećen Milanu nije imao lepe reči za Zvezdu. Naime, on je u najavi meča istakao da je Zvezda tim koji je u rangu za Seriju B.

Lepa uvertira za Zvezdu, esport tim crveno-belih savladao Milan sa 2:0 u FIFA 21 igrici

FK Crvena zvezda, FK MIlan, Esport Foto: Crvenazvezdafk.com

Kako izgledaju ulice Milana na dan meča protiv Zvezde?

Video: Kako izgledaju ulice Milana na dan veoma važne utakmice za crveno-bele

Delije upale na Marakanu u tri sata posle ponoći, pevale novu pesmu i prizivale čudo

Kapelo upozorio Milan na Zvezdu

Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo, u najavi meča je rekao da Milan čeka težak posao protiv Zvezde i da ekipi Stefana Piolija neće biti lako.

Italijanska štampa nije preterano zainteresovana za ovaj meč

Bar je takav utisak po naslovnim stranama najuticajnijih sportskih listova u zemlji, Gazeti, Korijere delo Sportu i Tutosporu.

Zvezdin sponzor Gazprom najavio "čudo u Milanu"

Generalni sponzor crveno-belih, ruska kompanija Gazprom, na svom profilu na Tviteru je objavila da veruje u Zvezdu a u opisu slike sa treninga Zvezde pisalo je "noć pred čudo u Milanu".

Ultrasi Intera posetili Dejana Stankovića

Najvatrenije pristalice Intera, dočekale su legendu kluba, koja sada trenira Zvezdu. Stankoviću je poklonjen duks "Curva Nord", a takođe je dobio poruku podrške na ćirilici uz pesmu kojom se vređao Milan.

Video: Bakljada, poruka na ćirilici i vređanje Milana: Navijači Intera dočekali Dejana Stankovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    25. februar 2021 | 17:44

    Dace Bog da Zvezda prodje ove zabare... Zvezdo razbij ih.. Poz od Grobara !!!

  • Живкони

    25. februar 2021 | 16:56

    Кад почиње утакмица у Малој Моштаници, јел треба да вас потсетим да игра Нк Партизаи-Мала Моштаница, у купу Шемсе Суљаковић 🤣🤣🤣🤣

  • Delija Beč

    25. februar 2021 | 18:41

    Pa što niste onda pobedili 5 ili 6:0 ako je Zvezda u rangu sa Serijom B žabari nabeđeni ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA