Italijanski novinar žestoko izvređao Zvezdu: "Uz dužno poštovanje, oni su ekipa za Seriju B"

Roberto Palmeiro po Zvezdi uoči revanš utakmice 1/16 finala

  • 29
FK Crvena zvezda - FK Milan, Milan Pavkov Foto: Marko Jovanović

Italijanski novinar, Roberto Palmeiro je za portal fudbalskog kluba Milan napisao krajnje neprofesionalni tekst u kom vređa srpski klub i srpski fudbal.

Pred Crvenom zvezdom se nalazi meč sezone. Fudbaleri iz Beograda su propisno namučili Italijane u Beogradu, koji su i ostali bez pobede u 93. minutu, iako su imali i igrača više dobar deo drugog poluvremena.

Iako će crveno-beli na San Siru u meč bez gotovo pola tima, očekuje se velika borba na obe strane. Zbog rezultata iz Beograda, Zvezdi je potreban gol, odnosno dva ili ukoliko dođe do remija.

Listajući medije u Italiji videli smo da skoro nijedan značajni list ne daje ni gram pažnje ovom duelu, skoro kao da i ne postoji interesovanje usmereno ka ovom meču. Međutim, novinar Roberto Palmeiro je u svom tekstu za portal Milan press napisao jedan veoma oštar tekst u kom kritikuje srpski klub.

- Teško je i Zlatan mora da počne da igra, da počne utakmicu. U poslednjih nekoliko nedelja više se govori o tome kakav je Ibrahimović šoumen, a ne kakav je Ibrahimović fudbaler. Milan je na zabrinjavajućem putu, posle dva poraza u Seriji A i remija u Ligi Evrope protiv beogradske Crvene zvezde. A, to je, uz dužno poštovanje prema Srbima, ekipa ekvivalentna skromnom timu naše Serije B. - doslovno je u svom tekstu napisao Roberto.

Kako i u kojoj će meri ovakvo "podbadanje" uticati na fudbalere Crvene zvezde možemo samo nagađati, fudbaleri iz Italije koji igraju u Zvezdi, Falko i Falćineli su već izjavili kako bi Zvezda mogla da se bori za Evropu u Seriji A.

Novinar Palmeiro bi za početak mogao da se podseti da Milan nikada nije imao laku utakmicu protiv Zvezde u svojoj istoriji, čak i onda kada je imao jedan od najjačih timova u istoriji fudbala 1988. i kada ih je samo magla u Beogradu spasila poraza.

Revanš utakmica je na programu u četvrtak od 21:00. Na igračima Zvezde je da odgovore na ovaj tekst svojom igrom i borbenošću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA